Od utakmice protiv Partizana ćemo gledati drugačiju Nicu?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 26.10.2022.
20:55
Izvor: Sportske.net

Trener Nice smatra da njegova ekipa može protiv Partizana da okrene sezonu.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Lusijen Favr, trener Nice, čovek je koji bi mogao, u slučaju slabijih rezultata u narednih par mečeva, da dobije i otkaz u ovom klubu. 

Donekle su slabim rezultatima kumovale i povrede. 

"Sada je bolje stanje sa povredama nego što je bilo i oseća se napredak u radu. Što se tiče Džordana Lotomba ne znam trenutno kako napreduje njegov oporavak. Čini se da nije ništa strašno i da će se uskoro vratiti na teren. Endi Delor je povredio koleno i za sada se oseća dobro, a što se tiče Sofijen Diopa u ovom momentu ne mogu ništa da vam kažem", rekao je francuski trener. 

Izvesno je da niko od njih trojice neće igrati na ovom meču. Sa druge strane, Favr "šara" sa odbranom, nekad igra sa tri štopera, nekada sa dvojicom. 

"Ništa nije definitivno, bolje je da imamo ekipu koja igra po istom sistemu ali sada smo u fazi konstrukcije. Još nismo sigurni koji je sistem najbolji", ističe Favr. 

Mario Lemina, fudbaler Nice ističe da je ova utakmica sa Partizanom veoma važna. 

"Utakmica je za nas vrlo značajna, ako se stvari protiv Partizana ne odviju kako treba nastavak sezone može biti tezak. Ovo je važno i za nas i za naše navijače, zbog toga ostavljamo srce na teren", rekao je Mario Lemina. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke