Odegor se uverio - Ramos završava karijere i pre nego što krenu!

Autor: Stefan Matić
subota 20.02.2021.
16:35
Izvor: Sportske.net

Norvežanin se odlično navikava na život u Londonu.

EPA/ERWIN SPEK
EPA/ERWIN SPEK

Povezane vesti

Martin Odegor će ostatak sezone provesti u Arsenalu. 

Pod Artetinim vođstvo dobija sve veću minutažu, bio je odličan u utakmici protiv Benfike na početku eliminacione faze Lige Evrope. 

"Tobdžije" sutra imaju veliki izazov, na "Emirajtsu" dolazi trenutni lider šampionata. Biće to još jedan susret Artete i Gvardiole na protivničkim stranama, biće to peti susret nekadašnjih saradnika. Trenutno vodi Pep vodi sa 3:1 u pobedama, videćemo da li Mikel može smanjiti razliku. 

Jedno od "oružja" biće i Martin Odegor. Ipak pred sam meč Norvežanin je morao da odgovara na "nezgodna" pitanja. Kreativac je imao intervju sa decom koja podržavaju Arsenal a engleski mediji su posebno izdvojili jedan odgovor. 

Na pitanje Odegora šta bi voleo da postane kad poraste, jedan od dečaka je odgovorio sledeće - "Želim da postane arhitekta kada porastem. Ne želim da budem fudbaler zato što se plašim da ću možda sresti Serhija Ramos i on mi možda slomi nogu". 

Španac je poznat po svojoj bespoštednoj borbi i faulima na ivici dozvoljenog. Odgovor možete videti od 5:52 na video klipu ispod.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke