Odjeci Realovog kiksa - Anćeloti kaže da je to normalno, Benzema promašio treći penal protiv Osasune ove godine!

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 03.10.2022.
12:45
Izvor: Sportske.net

Real i Barselona sada su poravnati na čelu španske lige.

Povezane vesti

Fudbaleri Real Madrida remizirali su sinić sa Osasunom na svom terenu rezultatom 1:1 u sedmom kolu španske LaLige. To je prvi takmičarski meč ove sezone u svom takmičenjima u kom šampion Evrope i Španije nije pobedio.

To je naravno je izazvalo burne reakcije javnosti, Barselona je zbog bolje gol-razlike preuzela čelo tabele u španskom prvenstvu, a trener Karlo Anćeloti smatra da je sve to normalno.

"Uvek je drama kad Real Madrid ne pobedi. Nemamo izvinjenje za ovaj remi jer je ekipa bila jaka uprkos izostancima. Do sada smo u prvenstvu igrali jako dobro, ali i ovakve utakmice se dešavaju. Ne sumnjam da ćemo se popraviti već u sledećoj utakmici", rekao je Anćeloti.

U 78. minutu meča na dosuđen je penal za Real, ali je Karim Benzema pogodio prečku. Frapantan podatak je da je Benzema u 2022. godini tri puta neuspešno izvodio jedanaesterce protiv Osasune, što je više nego protiv bilo kog drugog protivnika. Prethodno protiv tima iz Pamplone dva puta nije bio neprecizan 20. aprila, ali je Real Madrid tada slavio sa 3:1.

"Razmišljao sam i o promeni izvođača penala, ali objektivno gledano Karim je najbolji kojeg imamo. Zato sam odustao", završio je Anćeloti.

Real u sredu dočekuje Šahtjor u trećem kolu Lige šampiona. Branilac titule je veliki favorit, a AdmiralBet daje kvotu 2.07 na tip DP1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke