Odlazak blizu, PSŽ otputovao u London po zamenu za Nejmara, slede još tri velika transfera!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 25.08.2019.
09:31
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je konačno nađeno rešenje, a transfer Brazilca imaće domino efekat.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

U katalonskim medijima dominira pesimizam kada je u pitanju dolazak Nejmara. Priča se da je Brazilac blizu Reala, da je Florentino Perez kroz kredit uspeo da skupi novac, da će ubaciti Navasa verovatno u čitav posao i da bi za par dana "Nej" mogao da postane "Galaktiko".

Pre toga se treba osloboditi i Rodriga kako bi otvorili mesto za stranca. Barsa se izgleda predala, nemaju novac, Grizman je ispraznio kasu kluba, uz to Nejmar je odbio da se izjasni i da zatvori vrata Realu.

Da je PSŽ na putu da proda Nejmara, govori i njihov novi potez, delegacija je otputovala u London, meta je Vilfred Zaha.

Palas ga nije pustio da promeni klub ovog leta, imao je ponudu Arsenala, ali i Totenhema, i na kraju Evertona juče je delovao prilično razočarano, iako su "Orlovi" dobili na "Old Trafordu", sam govor tela pokazuje da želi da ode.

Ponuda PSŽ će biti prihvaćena, nemoguće je odbiti, naime oni su spremni da plate oko 100 miliona evra i dovedu sjajnog napadača.

Ovo ne isključuje dolazak Dibale iz Juventusa koji je jučerašnji meč presedeo na klupi. Navodno, Juve želi da ga proda i da deo novca uloži u dovođenje Kristijana Eriksena iz Totenhema.

Ali, ključ je Nejmar, čini se da u ovom trenutku Real ima prednost, a priča se da su čak zakazali promociju, što nije potvrđeno.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Monday, 26.08.2019
02:25

Zaha je dobar fudbaler ali ako su za njega spremni da palte 100mil onda stvarno ne znaju gdje udaraju...

avatar
Lecter
Sunday, 25.08.2019
13:21

Nejmar je odigrao svoj najbolji fudbal. Nece se usreciti niko ko ga kupi.

avatar
P. S.
Sunday, 25.08.2019
13:20

Zašto pesimizam u katalonskim medijima kada Barsi Neymar nije ni potreban, a uspeli su do kraja da urade sve najvažnije stvari u ovom prelaznom roku: da zadrže 'fantastičnog' trenera na klupi, da dovedu Grizmana (koji se već 'sjajno uklopio u ekipu'), da zadrže Dembelea (koji je 'najveći talenat ikada viđen u fudbalu', a samo što nije postao i 'najveći igrač današnjice') i da se reše Kutinja ('najvećeg promašaja ikada').

Nakon 'sjajno odrađenog' prelaznog roka jedine nepoznanice su: da li će Messi u svojoj trideset trećoj godini moći da im osvoji ligu kao u prethodne dve sezone, da li će ispasti u 1/8 ili u 1/4 finalu LŠ i da li će imati sreće, ukoliko se nekako dovuku do finala KK, tamo dočeka neki slabiji protivnik od Valensije.

avatar
Nemanjici
Sunday, 25.08.2019
12:52

100 mil Zaha ? 😂😂😂😂 koje budale

avatar
cvija
Sunday, 25.08.2019
11:17

nigde veze ..dal vi procitate tekst posto ga napisete

avatar
Medison
Sunday, 25.08.2019
10:52

Stvarno nije mi jasno kako ljudi jos uvek nisu shvatili da je Zaha prosecan igrac i nije za veliki klub koji igra na visokom nivou al dobro sta si 100 M

avatar
Misosesic
Sunday, 25.08.2019
10:23

Neeeeeeeee,novi Robinjo.