Odlična ponuda - Kvota dana koju nema niko, plus specijal na Halanda i De Brujnea!

Autor: Boris Jovanović
utorak 25.10.2022.
10:21
Izvor: Sportske.net

Ako Siti pobedi, moglo bi se isplatiti...

Povezane vesti

Zbog mnogo razloga, duel Dortmunda i Mančester Sitija večeras će biti veoma zanimljiv. Naime, Erling Haland se vraća pred "Žuti zid", Gvardiola će mu dati šansu od početka, a Norvežanin će doživeti ovacije navijača.

Sigurno da neće biti popusta, pored njega će igrati Foden, od prvog minuta na terenu su i De Brujne i Bernardo Silva. Jasno, da će "Građani" koji su prvi u grupi želeti da reše sve dileme oko prvog mesta. Dortmund ima pet bodova više od Sevilje koja igra sa Kopenhagenom, poraz bi, ako bude pobednika u Andaluziji sve odložio za poslednje kolo, što svakako Edin Terzić želi da izbegne.

U svakom slučaju, Dortmund je posle vođstva na "Etihadu" izgubio za četiri minuta u finišu meča u Engleskoj, nije bez šansi, ali Siti u najjačem sastavu je favorit.

AdmiralBet je spremio novu ponudu, najveću kvotu, ne samo u Srbiji na pobedu gostiju, uz uslov da na tiketu budu dva para. Taj drugi bi mogao da bude bilo koji zicer sa kvotom većom od 1.20, pa eto imate šansu da uvećate kvotu i iskoristite to što je Siti veliki favorit. Kvota na Siti će se menjati, ali će uvek biti veća od ostalih na tržištu, trenutno je 1.70.

Popularna kladionica nudi i specijal na Halanda i DeBrujnea, 3+ golovi i asistencije na dva najbolja igrača Sitija donose sočnu kvotu 6. Specijal možete da odigrate OVDE.

Naravno, tu su specijali i na Kostića i Vlahovića, kao i Mbapea,večeras nas čeka zanimljiv program u Ligi šampiona.

Srećno!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak