Odmotava se klupko Pikeovog uticaja - Pajtos Rubijales bi mogao malo da "ukori" sudije

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 21.04.2022.
09:15
Izvor: Sportske.net

Ozbiljne optužbe izlaze u javnost.

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Fudbaler Barselone Đerar Pike nalazi se u centru skandala već nekoliko dana zajedno sa predsednikom Fudbalskog saveza Španije Luisom Rubijalesom.

Baš kao što je to bio slučaj i sa prvim čovekom Reala Florentinom Perezom i njegovim spornim rečenicama, "El Confidencial" u delovima objavljuje sve više detalja. Nakon što su u javnost iznesene poruke o zajedničkom organizovanju Superkupa Španije u Saudijskoj Arabiji i podeli plena, te pokušaja da izdejstvuje svoj odlazak na Olimpijske igre, Đerar Pike je u sezoni 2019/2020 često bio na vezi sa Rubijalesom. 

Posle jedne od utakmica odigrane u San Sebastijanu koja se završila 2:2, Pike se požalio Rubijalesu na penal koji je dosuđen protiv Barselone u prvom poluvremenu, a prethodno je njega prvi čovek FS Španije upitao da li je sve u redu nakon duela.

"Treba da obavestiš sudiju, posebno ako svira Barsi ovako nešto", napisao je Pike.

Rubijales mu je ubrzo odgovorio putem audio poruke koju je "El Confidencial" objavio:

"Znam da su dosudili sumnjiv penal protiv vas. Ne treba da idu tako ako je sumnjivo. Znam i da nisu dosudili za vas, rekli su mi da su te povlačili".

Barselona večeras baš igra u San Sebastijanu i za rivala imaju Real Sosijedad. Favoriti su i kvota na njih se naplaćuje sa 2.25 u AdmiralBet-u, ali ne treba zaboraviti da su u manjoj krizi rezultata.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke