Oglasio se i Ćavi, katarski mediji uveravaju u jedno - Hoće li se vratiti kući?

Autor: Nemanja Janošev
sreda 03.11.2021.
21:00
Izvor: Sportske.net

Kako će se ovo završiti?

EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL
EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Povezane vesti

Trener Al Sada Ćavi Ernandez veruje da će se uprave katarskog kluba i Barselone dogovoriti, te da će on moći da se preseli na klupu "blaugrane".

Intenzivni pregovori se vode već neko vreme, zapravo, otkako je Ronald Kuman posle utakmice sa Rajo Valjekanom dobio otkaz. Ćavi je prvi izbor Đoana Laporte i Barselone i do srede uveče bilo je izvesno da ne postoji prepreka u vezi sa njegovim povratkom na "Kamp nou".

Onda je na scenu stupio prvi čovek Al Sada Turki Al-Ali i njegov negativan odgovor na interesovanje Barselone za stratega kluba iz Katara. Nakon što je okončan meč sa Al Duhailom (3:3), Ćavi je bio glavna tema tamošnjih medija koji su odmah iskoristili priliku da ga pitaju o tome šta se događa.

"Veoma sam uzbuđen i nestrpljiv. Danima pričam sa Barsom, sve je spremno. Ipak, sada sve zavisi od uprave klubova, nadam se da će se dogovoriti. To je stvar zdravog razuma, oni moraju da pronađu zajednički jezik", smatra Ćavi.

Jedan od fudbalera Al Sada Hasan praktično se oprostio od Ćavija uprkos saopštenju svog kluba.

"Svi smo tužni zbog Ćavijevog odlaska, ali u isto vreme i srećni jer će trenirati jedan fantastičan tim - od Al Sada do Barselone. Ćavi je predstavio novu ideju u Al Sadu i katarskom fudbalu. Bila je velika čast za nas da radimo sa njim", rekao je Hasan.

Takođe i katarski "Bein" je u svojoj emisiji potvrdio da je Ćavi 99 odsto novi trener Barselone bez obzira na to šta kažu u Al Sadu.

Dakle, nije još sve gotovo, vuče ka tome da će se obistiniti, ali pita se katarski tim, koji, izvesno je, želi da unese određenu dozu pritiska na Španca i "njegov" klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke