Ogorčeni Tijago Silva: ''Zuniga je kukavica!''

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 08.07.2014.
10:20
Izvor: Sportske.net

Brazil će ući u meč polufinala bez dvojice ključnih fudbalera, a jedan od njih, Tijago Silva, istakao je da je potez Zunige kojim je povredio Nejmara u meču četvrtfinala sa Kolumbijom kukavički.

Beta/AP Photo/Andre Penner
Beta/AP Photo/Andre Penner

Povezane vesti

Luis Felipe Skolari suočava se sa velikim problemima pred današnje polufinale, pošto neće moći da računa na Tijaga Silvu zbog suspenzije, odnosno na Nejmara zbog povrede koju je zadobio u meču sa Kolumbijom.

Nejmara je u leđa ''gađao'' Zuniga i tako ga ''oslobodio'' ostatka obaveza na SP. Njegov potez kapiten brazilske reprezentacije, Tijago Silva, nazvao je kukavičkim.

Bio je to kukavički start.“, rekao je Silva na konferenciji za novinare pred meč sa Nemačkom.

Neko misli da je bio normalan start, ali ja ne mislim tako. Kada udarite nekoga kolenom u leđa onda to nije normalno.“, istakao je fudbaler PSŽ-a.

U ponedeljak je FIFA potvrdila da neće biti preduzete nikakve disciplinske akcije protiv Zunige. Inače, on je uputio čak dva izvinjenja reprezentaciji Brazila i Nejmaru za svoj start.

Upitan da prokomentariše zadnju liniju odbrane pred meč sa Nemačkom koja će morati da nastupi bez njega, on je odgovorio da veruje u Dantea i da će on dobro odraditi svoj posao pošto odlično poznaje igrače iz protivničke reprezentacije.

On je spreman. Radio je veoma jako u poslednjih nekoliko dana, prvi je dolazio i poslednji odlazio sa treninga.“, rekao je Tijago Silva, koji će svoju kapitensku traku prepustiti Davidu Luizu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke