Ohi rešio pitanje šampiona Danske, Stamenić sa "duplom krunom" dolazi u Zvezdu!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 29.05.2023.
20:25
Izvor: Sportske.net

Sve je rešeno u Danskoj.

Twitter/Brøndby IF
Twitter/Brøndby IF

Povezane vesti

Fudbaleri Kopenhagena novi su šampioni Danske. 

Oni su kolo pre kraja šampionata overili novu titulu najboljeg u državi i sezonu završili "duplom krunom", jer su prethodno osvojili i Kup.

Danas je Kopenhagen kao gost savladao Viborg sa 2:1 golovima Jordana Larsona i porugalskog napadača Dioga Gončalvesa, dok je jedini pogodak za domaćina postigao Jakob Bonde Jensen.

U tom trenutku Kopenhagenu je za overu 15. titule prvaka države bilo potrebno da prvi pratilac Nordsejland ne savlada Brendbi u gostima, što se i dogodilo. 


"Večiti" rival klubu iz glavnog grada Danske Brendbi je bio ubedljiv protiv Nordsejlanda i slavio sa 5:1, što je značilo da je Danska dobila novog šampiona.

Prvi gol za Brendbi postigao je bivši napadač Crvene zvezde Ohi, koji je tako pomogao novom fudbaleru "crveno-belih" Marku Stameniću da sa šampionskom titulom osvojenom sa Kopenhagenom dođe u Beograd.

Brendbi je do kraja susreta do vrha napunio mrežu Nordsjelanda. Het-trik je postigao Ohijev saigrač u napadu Matijas Kvistgarden, upisao se u listu strelaca i Oskara Švartau, dok je jedini pogodak za drugu ekipu u Danskoj postigao Ernes Numah.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke