Otkriveno - "Ragnik prevara" u Junajtedu, ne pita se ništa?!

Autor: Boris Jovanović
sreda 06.04.2022.
08:20
Izvor: Sportske.net

Neke stvari idu u prilog ovim informacijama...

EPA-EFE/TIM KEETON
EPA-EFE/TIM KEETON

Povezane vesti

Mnogo nedoumica bilo je oko buduće role Ralfa Ragnika u klubu, nakon što Junajted dovede novog trenera, a engleski mediji tvrde da je u pitanju prevara i da on neće imati nikakav uticaj, ako zaista ostane do 2024. kao savetnik.

Navodno, on će raditi, kada se sračunaju sati, samo šest dana mesečno, odnosno ukupno 144 dana dok bude trajao ugovor.

Prema tim informacijama on uopšte nije konsultovan oko izbora novog trenera, tačnije, ten Hag nije njegova ideja, kao ni Poketino, Ova dvojica trenera ostaju u trci, ali Holanđanin ima mnogo veće šanse.

Pominju se Lopetegi i Luis Enrike, ali oni su autsajderi, "Lućo" će voditi Španiju na Mundijalu, pa nije jasno kako bi mogao da stigne na "Old Traford" osim ako ne podnese ostavku.

Ali, osnovno je pitanje koja će biti zaduženja Ragnika. 

Pre svega, Daren Flečer, Džon Murto i Met Džadž će preuzeti razne vrste nadležnosti u sektoru fudbalskih operacija. Sam Ragnik je rekao da novi trener nije toliko važan, što ide u prilog konstataciji da nema uticaj prilikom izbora. 

Nemac je rekao da ekipa mora da se ojača kako bi smanjila jaz u odnosu na Siti i Liverpul i da proces praćenja fudbalera, ali i biranja pojačanja mora da bude drugačiji jer je Junajted dovodio igrače sličnih karakteristika, odnosno gomilao slične tipove fudbalera.

Ragnik smatra da je ekipa fizički preslaba, da to nije tajna, kao i da novi trener mora odmah da saopšti svoje planove oko igre i onoga što namerava kako bi se doveli igrači koji se uklapaju u taj sistem. 

AdmiralBet vam je za večerašnji derbi Lige Šampiona između Čelsija i Reala pripremio specija, nama se sviđa pobeda Čelsija uz gol Žorginja, kvota je 7.5, a ukoliko verujete u trijumf Reala, nije loše da pokušate sa pobedom Los Blankosa, uz gol Vinisijusa u drugom poluvremenu ako "Plavci" budu morali da rizikuju, kvota je sjajnih 13.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke