Ole nije trener za Junajted, ali ko jeste? Evo zbog čega još nije smenjen...

Autor: Boris Jovanović
nedelja 07.11.2021.
09:34
Izvor: Sportske.net

Postoji li uopšte rešenje?

 EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nije da nismo znali pred derbi, ali sada je valjda svakome jasno, Ole Gunar Solskjer nije trener za Mančester Junajted. Posle poraza od Liverpula, izgubio je i derbi grada, čak i ne tako ubedljivo kako je zaslužio. Da ne preživi još jednu katastrofu, pobrinuo se De Hea.

"Siti je uništio Junajted", ne ostavlja dilemu Geri Nevil. 

On ima teoriju da Ed Vudvard ne želi da smeni Solskjera kome je dao ugovor na tri godine jer odlazi i ne želi da mu poslednji potez u klubu buder smena trenera. 

"Videćemo kako će reagovati novi direktor", dodaje Nevil.

Ono što je problem je što se ne vidi ko bi mogao da zameni Norvežanina čak i da mu pokažu vrata. Jer, Konte je sada u Totenhemu, pojavilo se ime Ralfa Ragnika ali to ne bi izazvalo baš euforiju na "Old Trafordu".

Postoje glasine da će Junajted probati da izdrži sa Solskjerom do leta, a da će se onda ustremiti na Ten Haga, menadžera Ajaksa koji je meta i Njukasla.

Sam Norvežanin tvrdi da ne razmišlja o otkazu, niti da mu je bilo ko iz kluba naznačio da je na "pozajmljenom vremenu" i veruje da će posle pauze kada Junajted dočekuje Votford stvari biti bolje. 

U ovom trenutku "Đavoli" su na deobi petog mesta, ali ako Arsenal danas dobije, preskočiće Junajted. Uskoro se dva kluba sastaju i s obzirom na trenutnu formu sasvim je jasno da su u lošijoj poziciji. Ako dobije Totenhem, i oni će preskočiti Mančester Junajted...

Vodeći Čelsi je na +7, ali titula je utopija jer je u sudaru sa direktnim rivalima Solskjerov tim pokazao koliko je inferioran, pa je jasno da će do kraja sezone apetiti biti manji, a ciljevi promenjeni...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke