Ole "proslavio" novi ugovor ubedljivim porazom od Kvins Parka

Autor: Sportske Net
subota 24.07.2021.
17:56
Izvor: Sportske.net

Poraz posle 28 godina.

Manchester United/Twitter
Manchester United/Twitter

Povezane vesti

Verovali ili ne Mančester junajted ubedljivo je poražen od Kvins Park Rendžersa u prijateljskoj utakmici, rezultatom 4:2. Današnji poraz na "Loftus roudu" prvi je posle 1992. godine kada je Junajted izgubio 4:1. 

Iako su "đavoli" poveli golom povratnika Džesija Lingarda, koji je ovom egzekucijom nagovestio nastavak dobre forme iz Vest Hema, ispostaviće se da će sve do finiša ovo biti jedini pogodak Junajteda. 

Dva minuta posle vodstva, uzvratili su domaći preko Čarlija Ostina za mirnih 1:1 na poluvremenu. Po povratku sa pauze, koja je očigledno Kvins Parku posebnoo prijala, krenula je ofanziva. Za šest minuta londonski tim je smesti tri gola u mrežu Li Granta, koji je u drugom poluvrmenu zamenio Toma Hitona. Lindon Dajks bio je precizan za 2:1, potom Moses Odubajo, da bi Dajks minut kasnije ponizio Solskjera i njegov tim. 

Entoni Elanga, koji igra za mladi tim Junajteda smanjio je prednost na 4:2 u 73. minutu, ali to je bilo sve od Mančester junajteda. Treba biti realan pa reći da su za Mančester igrali prilično neiskusni momci sa akademije, međutim današnje zdanje ne bi trebalo da bude nešto sa čime će se jedna od najboljih evropskih fudbalskih škola ikada pohvaliti. 

Podsetimo, Ole Gunar Solskjer danas je potpisao novi ugovor do 2024. i prilično "lepo" ga je proslavio. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke