Oluja prošla, Ronaldo odahnuo, evo šta će se dalje dešavati sa optužbom!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 17.10.2018.
13:29
Izvor: Sportske.net

Iz Amerike stižu vesti koje je želeo da čuje, sa druge strane u njegovoj domovini predviđaju da će sve dugo trajati i da Portugalac ne mora da brine...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je ostavio slučaj iza sebe, kako pišu španski mediji, njegovi ugovori su sigurni, angažovao je najbolji mogući advokatski tim, a američka javnost veruje da Majorga nema osnova za tužbu.

Naime, nije u pitanju vreme kada se desilo, već to što nema nikakvih novih dokaza, niti je oštećena strana pribavila svedočenja još nekih eventualnih žrtava Ronalda.

Pretpostavlja se da će Ronaldovi advokati tražiti da se slučaj, odnosno krivična prijava odbaci, a čitav proces, i ako ga bude dugo će trajati.

Jasno, velika porota odlučuje o tome hoće li uopšte biti suđenja, u ovom trenutku policija traži dokaze, ali tek slede eventualna veštačenja, prikupljanje materijala, Kristin Majorga je navodno u teškoj poziciji jer nije prijavila ime navodnog napadača, to jest silovatelja, ona se poziva na sporazum sa Ronaldom koji nema vrednost na sudu jer se radi o hakovanom dokumentu.

Po savetima svojih advokata, ali i predstavnika za javnost, Ronaldo insistira na porodičnom životu, imidžu čoveka koji uživa sa decom i najbližima i ovih dana uglavnom objavljuje slike na Instagramu u kojima potencira ljubav za svoju porodicu.

Ako ne bude podignuta optužnica, bitka će uslediti, ali ovoga puta Ronaldo kao oštećena strana, kažu da će odšteta koju će tražiti jer je advokat Kristijansen upravo za to specijalizovan biti astronomska.

Bilo kako bilo, Ronaldo može da se posveti Juventusu, odnosno narednim mečevima gde je posebna poslastica dvomeč protiv bivšeg kluba Mančester Junajteda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Andres
Wednesday, 17.10.2018
22:48

kakva je to glupost da hakovani dokument nije dokaz na sudu? to kao da neko u kompu ima snimak necijeg ubistva i hakerskim napadom se dodje u posjed istog ali sud nece da prihvati.. to se naravno nikada ne bi desilo

avatar
Badr Hari
Wednesday, 17.10.2018
13:52

Kada uzmemo u obzir za šta je sve dobijao penale umesto žutih kartona, za šta žute umesto crvenih i to na očigled miliona svedoka, kako su mu poklanjali zlatne lopte, opraštali utaju poreza, falsifikovali 'humanitarne' akcije itd., začudiću se ako u ovom slučaju na kraju on ne ispadne 'silovana' strana. :D

avatar
Wednesday, 17.10.2018
13:35

Azar na pragu potpisa novog ugovora sa Celzijem 360 hiljada funti nedeljno godisnje 18.miliona,nismo mi tmao neka boranija Arsenal,Junajted,Totenhem,Liverpul da nam Barsa i Real uzimaju igrace!!!!!!#CFC

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 17.10.2018
13:56

Sačekaj leto,... Ne trči pred rudu...

avatar
RMDmadritista
Wednesday, 17.10.2018
14:01

Real sledece leto ako odluci da ga pozove on ce doci, gde ce imati dosta bolje sanse za osvajanje trofeja i naravno da krunise karijeru ako ne usledi poziv ostace u Celziju i prihvatice odlican ugovor jednostavno je. Naravno nemam nista protiv Celzija, cak mi se i mnogo dopada njihova igra od kako ih je preuzeo Sari.