Onana nije problem za Ten Haga - Novo rešenje se samo nametnulo

Autor: Sportske Net
utorak 21.11.2023.
14:30
Izvor: Sportske.net

Ovo bi bio debi iz snova.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Rezervni golman i ovogodišnje pojačanje Mančester junajteda Altaj Bajindir, igrao je za vikend svih 90 minuta u šokantnoj pobedi Turske nad Nemačkom (3:2). 

Zašto bi ovo mogla da bude važna informacija?

Zato što je Andre Onana povređen. On je na reprezentativnoj pauzi napustio meč između Kameruna i Maurcijusa u 81. minutu, a neće igrati ni danas u meču sa Libijom. 

Junajted u nedelju igra protiv Evertona na Gudison parku od 17.30 časova, a ovo bi bila jedinstvena prilika za mladog turskog reprezentativca da se nametne nesnađenom Ten Hagu. 

S druge strane, povreda Onane nije toliko ozbiljna i njegov povratak u Mančester na dodatna ispitivanja, očekuje se ove nedelje. Turci već pišu da očekuju mladog golmana među stativama ,,crvenih đavola", ako ništa, barem u utakmici Lige šampiona protiv Galatasaraja naredne srede, 29. novembra. 

Turski golman došao je iz Fenerbahčea, pa bi tačno znao šta može da očekuje u sredu protiv Galate na Rams parku. Bilo bi to svakako 10 dana za pamćenje za 25-godišnjeg Altaja, koji bi tako iz dresa reprezentacije u kojoj je bio u starnih 11, prešao barem na kratko u prvi tim Junajteda sa kojim je potpisao ugovor tek pre dva i po meseca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke