Oni će napasti ranjeni Čelsi!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 19.10.2015.
21:21
Izvor: Beta

Trener fudbalera Dinama iz Kijeva Serhi Rebrov rekao je danas da će njegova ekipa, u predstojećoj utakmici Lige šampiona, pokušati da iskoristi probleme koje ima Čelsi.

BETA/AP Photo/Sergei Chuzavkov
BETA/AP Photo/Sergei Chuzavkov

Povezane vesti

"Nadam se da su se igrači psihički oporavili posle poraza od Šahtjora (0:3). Analizirali smo naše greške i nadam se da ćemo sutra videti potpuno drugi tim na terenu. Drago mi je što nemamo puno vremena da razmišljamo o toj utakmici, jer je pred nama drugi važan meč, a ne mogu da zamislim bolju motivaciju za igrače od utakmice protiv Čelsija u Ligi šampiona", rekao je Rebrov na konferenciji za novinare u Kijevu.

Dinamo sutra dočekuje Čelsi u trećem kolu Grupe G Lige šampiona.

Ukrajinska ekipa je, posle dva odigrana kola, prva na tabeli sa četiri boda, koliko ima i drugoplasirani Porto, dok je Čelsi treći sa bodom manje. Poslednji na tabeli Grupe F je Makabi iz Tel Aviva bez osvojenog boda.

"Moramo da pokušamo da postignemo nivo intenziteta kakav je u Premijer ligi. U Engleskoj nemate vremena da razmišljate na terenu. Čelsi je navikao na to... Dobro smo proučili njihovu igru, Čelsi ima dosta dobrih osobina, ali ima i problema, što ćemo mi pokušati da iskoristimo", naveo je Rebrov.

Utakmica između Zenita i Čelsija igra se u utorak od 20.45 u Kijevu. 

U drugom meču Grupe G, u istom terminu, sastaju se Porto i Makabi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke