Onjilo novim golom dodao soli na Zvezdinu ranu!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.12.2014.
22:43
Izvor: Sportske.net

U danu kada je Crvena zvezda nastavila sa posrtanjem u domaćem fudbalskom šampionatu napadač crveno-belih koji na Kipru igra kao pozajmljen igrač postigao je šesti gol u tamošnjem šampionatu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Ermisa upisali su u nedelju petu uzastopnu pobedu u kiparskom šampionatu čime su nastavili uspon ka vrhu tabele.

Do pete vezane pobede u kiparskoj prvoj ligi Ermis je stigao u duelu sa Dohom rezultatom 2:1 (1:0) a navijačima Zvezde neće se svideti vest koja stiže sa Kipra.

Strelac vodećeg gola, i to kakvog, bio je napadač aktuelnog šampiona Srbije Ifeani Onjilo koji u Ermisu igra kao pozajmljen igrač.

Gosti su uspeli da izjednače dvadesetak minuta pre kraja a Ermis je do sedme pobede u sezoni stigao golom sa penala u 100. minutu utakmice!

Što se tiče Ifeanija Onjilo, skupo plaćeni Nigerijac postigao je šesti pogodak u tekućoj sezoni čime je zvanično postao najefikasniji napadač crveno-belih!

Nigerijac je sa šest postignutih golova izjednačio učinak trojice Zvezdinih napadača Rakića, Despotovića i Jovića koji su u jesenjem delu sezone zajedno postigli šest pogodaka u svim takmičenjima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Monday, 08.12.2014
01:50

Koliko ja znam on ima ugovor do 2016. ali i uz ovu pozajmicu klauzulu o otkupu Kiprana. Ako nema jos bolje, neka samo daje covek golove, bar da ga na leto Zvezda proda za neku paricu, tj. bar da isplati Javor i njegovu platu od kako je potpisao i tih 30% procenta.