Ono kad ti ni kupovina Sergeja nije dovoljna!?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 14.04.2022.
09:19
Izvor: Sportske.net

To bi mogao da bude samo početak...

EPA-EFE/GIUSEPPE LAM
EPA-EFE/GIUSEPPE LAM

Povezane vesti

Svakoga dana sve su glasnije informacije da je Juventus prelomio i da će učiniti sve da dovede Sergeja Milinković-Savića. Ono što je problem je što ni taj uloženi novac ne bi bio dovoljan po mišljenju javnosti.

Jer, Alegri je do dva finala Lige šampiona stigao sa triom Vidal-Pirlo-Markisio kojima je Pogba bio rezerva, sadašnji vezni red nije ni blizu.

Mesta sigurno nema za Rabioa, Artura, ostaće Lokateli i Zakarija, ali su potrebni igrači koji će biti kamen temeljac veznog reda.

Juventus je imao ideju da uz, Sergeja ili Pogbu (Srbin je realnija opcija) to bude Rajolin pulen Gravenbrg, ali on svim silama želi u Bajern i od toga nema ništa.

Pominje se nekoliko imena, čak i Luka Modrić ako bude slobodan, bez obzira na godine on bi mogao da bude vredan dodatak, rođeni pobednik. Liga šampiona ostaje opsesija Anjelija, ali treba vratiti i primat u Italiji, izgubljen u poslednje dve godine.

Alegri za meč protiv Bolonje nema ni Artura, povređeni su Lokateli, MekKeni, rovit je Zakarija, pa će morati da kombinuje, moguće je da Danilo uđe u manevar.

Juventus je daleko od trke za titulu, za vikend dočekuje Bolonju, veliki je favorit, treba sačuvati prvo mesto. AdmiralBet nudi kvotu 1.40 za pobedu Juventusa, a mi bismo vas savetovali da odigrate 3+ na utakmici Atalanta - Verona, kao i da probate sa pobedom Empolija u Udinama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke