Opet Pogbine čarolije, toplo u Torinu, +8!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 25.01.2015.
16:57
Izvor: Sportske.net

Juve se mučio, ali u poslednjih pola sata slomio otpor Kjeva. Šampion osam koraka ispred Rome koja večeras igra u Firenci. Inter poražen od Torina, Parma blizu Serije B.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Juve je imao dosta problema sa Kjevom. Veronezi su se branili, jednom zapretili preko Dainelija, a šampion je imao tek par šansi u prvom delu.

Propustili su ih Pereira i Kjelini, odličan je bio veteran Bizari na golu "Letećih magaraca". Povredio se Frej, delovalo je jezivo, posle duela sa Evrom, sudara glavama obliven krvlju je ležao pet minuta, završio je na nosilima.

U nastavku, Juve nije uspevao da napravi neku zreliju šansu, ali posle sjajne solo akcije Pogbe nakon sat vremena šampion vodi. Dribling majstora i sjajan udaraca, Bizari je nemoćan.

Onda i neminovno, ponovo je Pogba sjajno prihvatio loptu, šutirao iz voleja, Bizari je odbio loptu, a Lihštajner tek što je ušao trese mrežu, 2:0.

Do kraja je Skeloto pogodio stativu, nije se zatresla mreža Bufona, Juventus ima osam bodova prednosti i meč više od Rome koja večeras gostuje na "Frankiju".

Golove sa "Arene" možete videti ovde.

Inter je imao nekoliko dobrih prilika u prvom delu protiv Torina. Gvarin, Podolski, Ikardi i Palasio su pretili Padeliju, ali su "Bikovi" odoleli u prvom poluvremenu.

U nastavku Manćinijev tim bez ideje, retka uzbuđenja, Podolski je imao jednu priliku, kasnio je Vidić u finišu. A onda u nadoknadi gol Moretija, kazna za ono što je Manćinijev tim prikazao, bodovi putuju u Pijemont!

Gol sa "Meace" možete videti ovde.

Sampdorija je našla rešenje za bravu Palerma već posle šest minuta. Dobra akcija Sorijana, "mali Kaka" Eder nastavlja svoju golgetersku seriju.

Čim je počelo drugo poluvreme Sicilijanci su izjednačili, Bareto je asistirao Vaskezu koji preciznim udarcem vara nekadašnjeg golmana Palerma Vivijana. Ostalo je 1:1, veliki dobitnik ovog kola je Lacio koji je dobio dok su većina rivala u borbi za treće mesto morali da se zadovolje remijem.

U derbiju začelja Ćezena je povela protiv Parme posle dvadesetak minuta. Defrel je asistirao Niku Pulzetiju koji iz drugog pokušaja uspeva da savlada Mirantea.

U nastavku poklon gol gostiju, Kašćone i Leali su režirali poklon gol za Parmu, 1:1.

Ipak gosti stižu do zlatnih bodova i najverovatnije otpisuju Parmu u finišu, Rodrigez je bio strelac, pre toga je Rispoli mogao da donese prednost domaćima. Sa ovim porazom, Parma je jednom nogom u Seriji B.

Verona je uspela da dobije. protiv Atalante, gol je postigao Zeke Saviola, njegov prvi u Italiji.

Golove iz Verone i Palerma možete videti ovde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 25.01.2015
18:00

POgbA kad ide bice najveci transfer,rekord....Nadam se da ce jos dugo igrati u Juve..Forza PogBANG forza Juve...

avatar
Il Principino
Sunday, 25.01.2015
19:17

Tako je.. Fino alla fine forza juventus!