Oproštaj od "Kamp noua", Busketsa i Albe pokvarile suze i teška povreda!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 29.05.2023.
08:20
Izvor: Sportske.net

Kakav potez...

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Nedelja je bila svečana u Kataloniji - utakmica sa Majorkom bila je poslednja na "Kamp nou", jer sledi renoviranje, a ujedno je ovo bio i poslednji meč za Serhija Busketsa i Đordija Albu. 

Loša vest jeste povreda Alehandra Baldea, kome je Ndiaje divljački uklizao na početku meča. Mladi levi bek je izveden u suzama, a Barsa je ubrzo potvrdila da će Balde pauzirati između šest i sedam nedelja, pošto je doživeo težu povredu ligamenata članka. 

Osim Baldeovih, videli smo i suze kapitena Busketsa i Albe, koje je Ćavi izveo iz igre u finišu utakmice kako bi dobili zaslužene ovacije. Nijedan nije mogao da zadrži suze, nakon meča su se zahvalili na svim divnim uspomenama, a Ćavi je potvrdio da je ovo bio poslednji njihov nastup za Barsu i da neće putovati u Vigo, pošto taj meč takođe nema rezultatski značaj. 

Što se tiče renoviranja stadiona, plan je da Barsa prvi meč odigra u novembru 2024. godine za 125 rođendan, dakle, čitavu narednu sezonu i start 2024/25 igraće na olimpijskom stadionu "Monžuiku" kapaciteta nešto preko 50.000. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke