Optužba, Mbape namerno pravi problem?

Autor: Boris Jovanović
utorak 28.09.2021.
08:20
Izvor: Sportske.net

Čini se da Francuzi preteruju...

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Francuzi su ogorčeni na Mbapea. Pošto je Nejmara nazvao "klošarom" koji mu nikada ne dodaje loptu, pojavile su se optužbe da Francuz iscenira sukobe kako bi još u januaru otišao u Real.

Ali, to je malo verovatno, čak i ako bi PSŽ želeo da ga proda, "Los Blankosi" neće ulagati novac šest meseci pre isteka ugovora.

Tu se navodno otvara šansa za Mančester Siti, ali sve je do Mbapea koji je odlučio da ode u Madrid.

Navodno je nekim navijačima, posle mršavog remija protiv Viljareala, Perez potvrdio da će klub biti jači za Mbapea.

Sam igrač je nervozan, iako su stigle slike sa treninga na kome se on i Nejmar smeju, to je samo PR pokušaj Parižana da smanje pritisak pred večerašnji duel sa Sitijem.

Mesi-Nejmar-Mbape će početi meč, do sada nije funkcionisalo, Poketino ne uspeva da nađe poziciju Mesiju koji je i dalje ljut jer je zamenjen u prvenstvu.

Što se tiče Mbapea, on je dao više golova od Nejmara i igra bolje, ali je i dalje na meti kritika, iza svega stoji neprihvatanje činjenice da on ni za mnogo veći novac neće ostati u PSŽ. Tako, pored navijača koji mu neumorno zvižde i javnost mu upućuje kritike koje nemaju mnogo veze sa stvarnošću. Jer, napadač je u ovoj sezoni u kojoj PSŽ pobeđuje, ali ne blista dao četiri gola i ima četiri asistencije, doduše i više odigranih mečeva od Nejmara koji je dao jedan gol i namesti dva...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke