Originalna kampanja, "Mesi odlazi, ako..."

Autor: Boris Jovanović
sreda 03.03.2021.
10:41
Izvor: Sportske.net

Barselona traži prolaz u finale, ali i dalje senka nad Leom Mesijem...

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Barsa će dobiti predsednika i Đoan Laporta je spremio baš efektnu taktiku. Naime, on jeste favorit da zameni uhapšenog Bertomeua, ali je pojačao svoju kampanju uz reči da Mesi sigurno odlazi, ako on ne bude predsednik.

Podsetimo katalonski advokat i političar je jedini koji je bio celi mandat na kormilu, osvojio Ligu šampiona, doveo Ronaldinja, dao šansu Gvardioli, učestvovao u stvaranju najjačeg tim u istoriji kluba.
Laporta kaže da će učiniti sve da Mesi ostane, ali da Mesi neće saslušati nijednog drugog kandidata. On je poručio Toniju Freiksi i Viktoru Fontu da oni nisu dovoljno uticajni da zadrže Argentinca.

Mesi se ne oglašava, veruje se da čeka rasplet sezone, koja ne izgleda dobro, ali Laporta kaže da Mesija ne pokreće novac.

"Saslušaće me, on hoće tim sa kojim može da pobeđuje, vi niste sposobni da mu to obezbedite", rekao je Laporta protivkandidatima.

U Barseloni inače vlada opsadno stanje pred revanš, pokušaj da se stigne 0:2 iz Andaluzije u revanšu polufinala kupa i da se dođe u borbu za trofej. Barsa ima šansu u prvenstvu, "Madrilenjo" je za vikend, a što se Lige šampiona tiče, posle poraza od PSŽ kod kuće, šanse gotovo ne postoje u revanšu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Wednesday, 03.03.2021
13:39

Sumnjam da u Barsi vlada bilo šta nalik 'opsadnom stanju' jer su svesni da možda i mogu da stignu prednost Sevilje, ali da odigraju dve utakmice utastopno, a da ne postignu bar jedan autogol - to nema šanse da se desi, baš kao što nema šanse ni da Sevilja onako odigra dve uzastopne utakmice.