Originalno! Ovo je bila kazna za igrače Junajteda nakon blamiranja u subotu! Novi napadač stiže iz Pariza?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 15.08.2022.
08:04
Izvor: Sportske.net

Evo šta je uradio Ten Hag...

EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT
EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Povezane vesti

Posle blamaže u Londonu protiv Brentforda, Erik Ten Hag je ukinuo planirani slobodni dan za igrače, imali su naporno trčanje od 12 kilometara, a neka vrsta kazne je usledila jer su ih "Pčele" nadtrčale u subotu popodne, baš za pomenute kilometrke. 

Igrači se nisu bunili, iako je na ostrvu velika vrućina (za tamošnje uslove, preko 30 stepeni), ali ono što i dalje brine je situacija u svlačionici i nezadovoljstvo Ronalda kome sada prete otkazom.

Ronaldo se zakačio posle meča sa Ten Hagovim pomoćnikom, bivšim engleskim selektorom MekLarenom, što je dodatno podiglo temperaturu. 

Holandskom menadžeru nije lako, on traži pojačanja, a već je ušao u crnu istoriju, postao je prvi trener "Đavola" posle više od 100 godina koji je izgubio dva prvenstvena meča na startu.

Junajted je poslednji na tabeli, nakon poraza od Brajtona na premijeri i pomenutog debakla u Londonu, a sledi naredne nedelje meč sa Liverpulom u kome su, ako budu igrali ovako osuđeni na novo poniženje. 

Ten Hag je ponovio da su mu potrebna pojačanja, jedno je verovatno Rabio, pošto De Jong želi u Čelsi, a što se napadača tiče, posle Kalajdžića u prvi plan je iskočio zaboravljeni Mauro Ikardi, mada se pominje i Morata, kao i super talentovano Kodi Gakpo iz PSV koji bi koštao oo 40 miliona evra... 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke