Osam komada je Bajernova mera, da li već imamo asistenciju sezone?

Autor: Darko Mitrović
petak 18.09.2020.
22:21
Izvor: Sportske.net

Posle 8:2 protiv Barselone, ovo više nije ništa novo!

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Kako je završio prethodnu, u istom stilu Bajern je započeo i novu sezonu!

Večeras je počelo takmičenje u Bundesligi, a na otvaranju sezone, u premijernoj utakmici prvog kola, Bajern je na ''Alijanc Areni'' deklasirao Šalke rezultatom 8:0!

Rezultat dovoljno govori o odnosu snaga na terenu, čak je Bajern mogao i do dvocifrenog broja golova, a jedina je šteta što se sve odigralo bez prisustva navijača.

Gosti iz Gelzenkirhena nisu izdržali ni četiri minuta, a Bajern je već poveo golom Gnabrija, na asistenciju Džošue Kimiha. Petnaest minuta kasnije, Miler asistira za Gorecku i aktuelni prvak Evrope već vodi sa 2:0.

Na isteku prvih pola sata igre, domaći su iznudili i jedanaesrerac, koji je u gol pretvorio Robert Levandovski, preciznim šutem u donji desni ugao gola golmana Farmana - 3:0.

Baš kao i početak prvog, i start drugog poluvremena protekao je u znaku Serža Gnabrija, koji je golovima u 47. i 59. minutu, oba puta u saradnji sa Saneom stigao do het-trika, a Bajern do ''petarde'' - 5:0.



Hansi Flik je potom izvršio trostruku izmenu, na teren poslao ''neke nove klince'', a jedan od njih, 17-godišnji Musijala odličnim udarcem sa nekih 14-15 metara postavlja konačnih 8:0!

Na kraju dodajmo da naš Matija Nastasić zbog povrede nije bio akter ovog za njegov tim košmarnog meča.
-
Baner 3

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Saturday, 19.09.2020
06:19

Bundes liga postala smešna.Premoć Bajerna je tolika da se unapred zna prvak.Uskoro će to postati još nekoliko liga u Evropi.

avatar
P. S.
Saturday, 19.09.2020
03:48

Igra Bayerna je zapravo dominacija 10 fudbalera koji nemaju problem sa najosnovnijim fudbalskim stvarima poput prijema, predaje, pasa, kretanja bez lopte, presinga, elementarnog driblinga, šuta na gol itd. nad timovima u kojima 3 do max. 5-6 igrača nemaju problem sa time.

Ako ne znaju da se kreću bez lopte šta onda rade svi ti treneri? Ako toliko treniraju i ne mogu da se kreću kako treba i ne mogu da igraju presing jer nemaju snage i kondicije šta onda rade svi ti kondicioni treneri? Ako im je od 10 pasova 7 pogrešno i ako im od 10 šuteva na gol 8 ide na tribine zašto im onda bilo ko plaća silne milione da bi igrali fudbal?

Neko će reći nije to baš tako jednostavno itd., a zapravo Bayern dokazuje da jeste. Kao što znamo svaki lanac je onoliko jak koliko je jaka najslabija karika i to je razlog dominacije Bayerna. Vreme u kome si sa jednom ili dve megazvezde, trojicom jako dobrih fudbalera, dvojicom-trojicom prosečnih i sa 2-3 panja mogao da dominiraš Evropom je izgleda prošlo.

avatar
Mia_San_Mia_Bayern
Friday, 18.09.2020
23:50

Braco moja.... moram se napiti veceras!

avatar
Čeki
Friday, 18.09.2020
23:05

Kako Nemac igra, to dere, to melje. Svaka cast Bajernu, a Salke... Pa mora da pocne drugacije da radi neke stvari, makar nek pocne iz svoje skole da proizvodi talente ako ih ima dovoljno.

avatar
Robert Lewandowski
Friday, 18.09.2020
22:47

Najbolji tim na svetu. Sane sjajan, kao i svi ostali... Ne bih duzio, maestralna partija. Jedino bih pohvalio još mladog Musialu koji je pokazao da ima potencijal da postane bitan šraf Bajerna u budućnosti. Ono što pogotovo može da plaši konkurenciju je to što je Bajernov tim veoma mlad, svi do 25 godina, izuzev Milera, Leve i Nojera, koji su (medju) najbolji na svojim pozicijama na svetu. 🙂

avatar
Milos Ilic_fb1
Friday, 18.09.2020
22:40

ovi ljudi se sprdaju.... Igraju kao pod Hajnkesom u najboljim danima, nema komplikovanja. A pritom pola tima nema ni 25 godina... Gnabri, Sane, Gorecka, Davies, Pavard, Ernandez, Koman... Nerealno

avatar
Mak-Juventino
Friday, 18.09.2020
22:26

Svaka cast Bayernu , ali Salke je toliko los da je neverovatno kako nisu ispali prosle sezone ! Sane je paklen igrac , Kimih isto , ma svi ....

avatar
El Matador PFC-FCB
Friday, 18.09.2020
22:35

Ove sezone ispadaju sigurno.

avatar
El Matador PFC-FCB
Friday, 18.09.2020
22:26

Laganica a sad po Superkup Evrope i Superkup Nemačke. Žao mi Sevilje i Dortmunda.

avatar
BancheS_Arsenal
Friday, 18.09.2020
22:24

Ne be brat ne, definitivno nisu normalni 🤦‍♂️😂 kako su zaredzali sa 8 golova, tesko ce him padnut pobeda 2:0 3:0
Njima kao Barsa kao neki drugi fudbalski klub oni hi sa 8 komada počaste 🤦‍♂️😂 👏