"Osice izbole" Ten Hagov Junajted, ne pomaže ni Ronaldo!

Autor: Lazar Nikolić
subota 13.08.2022.
20:25
Izvor: Sportske.net

Bruka "crvenih đavola".

EFE/Peter Powell
EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Fudbaleri Brentforda savladali su Mančester junajted sa ubedljivih 4:0 u drugom kolu engleske Premijer lige.

Posle uvodnog poraza na "Old Trafordu" od Brajtona, ekipa Erika ten Haga doživela je pravu blamažu danas, i pokazala da je nedorasla za velike stvari, iako se mnogo očekivalo od "crvenih đavola" na startu sezone. 

Ovo je prvi put u istoriji da Junajted gubi dve uvodne utakmice u ligi.

Danas je Kristijano Ronaldo meč započeo u startnoj postavi, ali se ništa nije promenilo, naprotiv. Brentford je bio bolji za nekoliko klasa i potpuno zasluženo stigao do ubedljivog trijumfa, jednog od najvećih u klupskoj istoriji.

Igrao se deseti minut kada je Džoš Dasilva uputio naizgled "bezazlen" udarac sa distance, ali je katastrofalna intervencija golmana Junjateda Davida De Hee omogućila "osicama" da povedu.

Potpunu dezorjentisanost igrača Junajteda iskoristio je Matijas Jansen i udvostručio prednost Brentforda u 18. minutu.

Posle pola časa igre bilo je 3:0 za domaćina. Najbolji u skoku posle kornera bio je napadač Ajvan Touni i glavom spustio loptu štoperu Benu Miju kome nije bilo teško da loptu sprovede u nebranjenu mrežu Junajteda.

Šest minuta kasnije ponovo je Touni bio u ulozi asistenta, a sjajan kontranapad Brentforda u gol je pretvorio Brajan Mbuemo.

Imale su milosti "osice" u nastavku, "spustio je gas" Brentford i ostao na četvorci. Junajted za čitav meč, verovali ili ne, nije stvorio ni jednu veliku šansu.

Kakva će biti sudibna menadžera Erika ten Haga posle ovog debkla i lošeg starta sezone ostaje da se vidi. Pojačanja su neophodna, ali i mnogo više od toga kako bi se velikan pokrenuo. 


Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke