Osmeh na licu Simonea Inzagija, da li je Inter već kaparisao "Skudeto", ovaj tim deluje nepobedivo!

Autor: Boris Jovanović
utorak 21.06.2022.
08:59
Izvor: Sportske.net

Inter deluje strašno!

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Simone Inzagi je uz osmeh napustio sedište Intera, sastanak sa čelnicima kluba oko pojačanja ga je učinio srećnim. Trajao je tri sata, a osim toga koga će imati na raspolaganju naredne sezone, navodno se pričalo i o novom produžetku ugovora, za još sezonu, do 2024.

Ono što je saznao, spekulišu italijanski mediji dovoljno je da bude srećan, naime Inter se približava stvaranju veoma moćnog tima koji će biti prvi kandidat za prvaka.

Blizu kraja su poslovi oko Dibale i Lukakua, Raul Belanova iz Kaljarija je praktično novi igrač Intera, a na "Meacu" stiže i Jermenin Mihtarijan. Biće i prodaja, Škrinjar je na meti PSŽ, DeFraj engleskih klubova, čak se pominje da bi kao deo posla za Slovaka, Hakimi mogao da se vrati u klub.

Ali, ipak, za to nema potvrda, ono što su realne mete ako Škrinjar napuni kasu su naš Nikola Milenković i Brazilac Bremer iz Torina,

Inače, izgleda da će Lukaku pre Dibale obući dres Intera, jer sada "La Hoja" mora da čeka prodaju, Džeka, Koreje ili Sančeza. Čileanac želi da ode, Bosanac ima ugovor od pet miliona evra, javila se Valensija, ali bi morao da smanji primanja.

Svejedno, sa novim igračima, uz postojeći kadar, Inter je daleko najjači tim Serije A u ovom trenutku i već je izvesno, bez obzira na to šta Juventus bude uradio do kraja leta da će Inzagijev tim biti prvi favorit za titulu. 

Danas je na programu nastavak EP za mlade do 19 godina. Italija posle pobede protiv Rumunije igra sa Slovacima, AdmiralBet ima dobru kvotu na prelaz iz x-2.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke