Osmorica u autu, jedan Vlahović! Šta Srbin mora danas da uradi pred put u "pakao"?

Autor: Boris Jovanović
subota 26.02.2022.
10:13
Izvor: Sportske.net

Alegri ne može da rizikuje, iako Dušana čeka pakao u Firenci...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Pričalo se da će Alegri danas odmoriti sjajnog napadača, ali ulog je preveliki. Juventus ima priliku da se uz sva posrtanja približi lideru na sedam bodova, pa utakmica protiv Empolija spada u onu imperativ kategoriju, moraju da je dobiju.

U sredu je polufinale kupa u kome "Bjankoneri" brane trofej i to je njihova najrealnija šansa za pehar. Alegri ima velikih problema sa povredama, danas je "Tutosport" izašao sa naslovom "Osmorica odsutnih, jedan Vlahović", što ukazuje na ono što se očekuje od Srbina na "Kastelaniju".

Empoli je veliki dužnik Juventusa, dobili su jesenas u Torinu, da nije bilo tog poraza recimo, sada bi "Stara Dama" trčala za titulu.

Ovako treba dobiti da bi se podgrejala nada, ali cementiralo i četvrto mesto, odnosno pozicija koja znači Ligu šampiona.

Nedostaju Dibala, Kjelini, Rugani, Bernadeski, sada je MekKeni povređen, naravno Kjeza je završio sezonu, neće biti ni Aleksa Sandra, osmi je mladi Brazilac Kajo Žorge koji je operisan i on bi bio u konkurenciji jer će Morata na klupu.

Alegri mora da pruži šansu Keanu koji nije ponovio ništa od igara iz prvog mandata u Juventusu, ali ni u PSŽ gde ga je Everton poslao na pozajmicu. 

U svakom slučaju skrpljen tim mora da dobije, a kako Italijani praktično kažu, najveća nada je da Vlahović sam reši utakmicu, mada je to preveliki pritisak.

Ipak, on je već pokazao da mu to ne smeta, u tri od četiri meča je dao gol, i sada želi da nastavi trku sa Imobileom za titulu najboljeg strelca. Ipak, važnije od svega, kako sam kaže je da Juventus pobeđuje. 

Spremili smo vam "Dušan specijal" uz podsećanje da je već dao Empoliju gol ove sezone, ali je Fiorentina izgubila taj mali derbi Toskane na "Kastelaniju" prošle jeseni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke