Oštre kritike, ko je "slepi konj" u Čelsiju?!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 15.04.2021.
10:45
Izvor: Sportske.net

Holanđanin ne štedi nikog.

EPA-EFE/Paul Childs
EPA-EFE/Paul Childs

Povezane vesti

"Plavci" su proigrali dolaskom Tuhela. 

Klub iz Londona se nalazi na bod od top četiri u PL, čeka ih polufinale FA kupa protiv Sitija a u utorak su osigurali i polufinale Lige šampiona gde će ukrstiti koplja sa Real Madridom. 

Ali čak ni nemački trener nije uspeo da probudi skupo plaćenog Vernera. Napadač je prošle sezone postigao 34 gola za Lajpcig, ove tek deset za Čelsi. A Van de Vart je izneo ozbiljne kritike na račun napadača "plavaca". 

"Uvek bih igrao sa Zijehom u ekipi, zato što je najbolji. Zijeh ulazi unutra, ima dobar centaršut baš kao Maunt. Žiruu treba to. Verner je super brz i to jeste dobro za gostovanja kada ste pod pritiskom, ali to je nabijanje glave dole i trčanje unaokolo. Verner je kao slepi konj. To je već viđeno u Nemačkoj", izjavio je nekadašnji fudbaler Ajaksa, Totenhema i Real Madrida. 

Zijeh za razliku od Vernera ne dobija tu konstantnost na terenu. Pominje se da bi Marokanac mogao i da napusti "Stamford Bridž" posle samo jedne sezone. Verner jeste razočarao u segmentu golova, ali Nemac je imao i par važnih asistencija za svoj tim.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke