"Osvetnik" Salah ima samo jednu želju za finale Lige šampiona!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 04.05.2022.
08:59
Izvor: Sportske.net

Egipčanin nema dilemu koga bi želeo u Parizu.

EPA-EFE/Emilio Naranjo
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Fudbaleri Liverpula sinoć su se plasirali u finale Lige šampiona. Oni su preokrenuli protiv Viljareala i rezervisali svoju kartu za Pariz. "Redsi" su posle 2:0 na "Enfildu" slavili i u Španiji sa 2:3.

Tamo će se susresti protiv velikog rivala iz Premijer lige Mančester sitija ili Real Madrida, koji im je uzeo "ušati" trofej u Kijevu 2018. Posle prve utakmice na "Etihadu" engleski tim ima prednost od 4:3. Većeras se igra revanš na "Santjago Bernabeu".

Jedan od najboljih fudbalera Liverpula Mohamed Salah voleo bi da se suoči sa Real Madridom u pariskom finalu. Egipćanin želi da se revanšira "kraljevskom" klubu za poraz u finalu pre četiri godine. Posebno ga boli to što je posle samo pola sata morao da napusti utakmicu, zbog povrede koju mu je naneo tadašnji kapiten Madriđana Serhio Ramos. Ekipa Jirgena Klopa nije uspela da dođe do trofeja bez Salaha, Real je iskoristio očajno veče golmana Karijusa i slavio sa 3:1.

"Želim da igramo finale protiv Reala Madrd! Mančester siti je stvarno dobar tim, igrali smo protiv njih nekoliko puta ove sezone, ali bih lično želeo Real. Razlog je naravno izgubljeno finale 2018", jasan je Salah.

Finale Lige šampiona igraće se 28. maja na stadionu "Sen Deni" u Parizu. To će biti treće finale Liverpula u poslednjih pet godina. 2018. poraženi su od Reala, godinu dana kasnije engleski klub došao je do šestog trofeja Lige šampiona pobedivši Totenhem.

Večeras je na programu drugi revanš meč polufinala Lige šampiona između Reala i Mančester sitija. Liverpul je već obezbedio finale u Parizu, da li ćemo gledati englesko finale saznaćemo na "Santjago Bernabeu". AdmiralBet nudi sjajan specijal na ovu spektakularnu utakmicu, izaberite svoju opkladu i navijajte za svog favorita.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke