Otac fudbalera Intera "udario" na klub, stigao odgovor Spaletija!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 01.12.2018.
21:18
Izvor: Sportske.net

Atmosfera u redovima "Neroazura" nije tako idealna kao na početku sezone.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Spaleti je dao intervju pred sutrašnji derbi sa Romom, a najviše pažnje je posvetio priči o Perišiću i Martinezu.

Na početku je rekao da se raduje povratku u Rim i da je osećaj odličan svaki put kada se vrati u glavni grad Italije jer je tu dosta dugo živeo.

Nedavno je Perišić govorio kako je ovog leta razmišljao da napusti Inter i da pređe u redove Mančester junajteda, kako to vidi njegov trener?

"To je potpuno normalno. On je rekao savršeno normalnu stvar. Kada se uzme u obzir kako igra, nismo začuđeni što ga je Junajted toliko želeo u svom timu, ipak, on je veoma srećan što je deo ovog tima. On je u potpunosti u Interu, emocionalno je vezan za ovaj klub."

Spaleti se osvrnuo i na Lautara Martineza, čiji otac je postavio veoma arogantan status na Tviteru pred utakmicu sa Totenhemom u Ligi šampiona, koju je Inter izugbio.

"Kada su takve izjave u pitanju, ukoliko su tačne, one se moraju preispitati. Ja znam Lautara, ali nikada nisam upoznao njegovu porodicu. Veoma važna stvar je da on mora da shvati da to što njegov otac pokušava da napadne mene, u stvarno, on napada i Inter i na taj način pravi Lautaru probleme. Na kraju to utiče na njegovu sliku i na to kako se on slaže sa saigračima."

"Ukoliko želi da postane veliki igrač, mora da se kloni ovakvih situacija. Veliki klubovi žele da izbegnu ovakve situacije", rekao je Spaleti.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Saturday, 01.12.2018
23:57

Ko je kriv Lautaru sto nije 'balvan'.,da ima takve karakteristike bio bi standardan i nezamjenjiv. Kako se ocevi Galjardinija, Valera, Dambrosia pa i Perisica ne zale na Spaletija.

avatar
The_Matrix
Saturday, 01.12.2018
23:36

Nije napao Inter vec direktno Spaletija. Napisao je kako ce ga sreca uskoro napustiti i onda se vise iza toga nece moci kriti. Covek je u pravu. Lautaro dobio u 2 utakmice sansu da igra i obe pokida uz gol i asistenciju. On forsira nedovoljno oporavljenog Naingolana, Valera, Kandrevu... tako je oterao Barbosu, tako ubija Joao Maria i sada zeli ovog momks zbog svojih italijana i toga sto voli starce u ekipi. Navijaci su na strani Lautara i njegovog oca

avatar
Oldboy
Saturday, 01.12.2018
23:36

Šta je rekao tajo?