Otkriveno! "Izdao" Čelsi par sati pre finala, ali kako će ga zameniti?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 16.05.2022.
09:36
Izvor: Sportske.net

Šta se dešavalo u subotu u ranim popodnevnim časovima?

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Sigurno da nije izabrao pravi način da se oprosti od Čelsija. Razloge ćemo verovatno jednom saznati, ali Andreas Kristensen je ostavio saigrače na cedilu jutro pred finale.

Naime, danski internacionalac je rekao Tomasu Tuhelu da nije spreman da igra, kako se saznaje ne radi se o povredi.

On je bio planiran za startnu postavu u subotu popodne na Vembliju, ali je Tuhel bio nemoćan da promeni njegovu odluku. Danac nije želeo da igra, pa je Čaloba počeo meč.

Ovo je bio šok za saigrače, Kristenseu ističe ugovor u junu i preseliće se u Barselonu.

Prošlog meseca nije igrao drugo poluvreme u meču protiv Arsenala, nije se osećao dobro.

Za Danca je Sari rekao jednom da uvek na dan meča oseća grčeve u stomaku, drugim rečima teško se nosi sa pritiskom pred utakmicu. Da li je to bio razlog ili kako se priča Kristensen nije dobro već nedeljama jer ne može da dočeka da napusti Čelsi. Da li ga je nervoza opet pobedila ne znamo, tek ovo neće prijati ni novim poslodavcima u Kataloniji.

Čelsi će osim Kristensena koji odlazi u Barselonu, ostati i bez Ridigera koji se dogovorio sa Realom, tu nema nikakve dileme, Tuhel je potvrdio da traži nove štopere. 

Lista je duga, od stare želje Kundea iz Sevilje, preko Kukurelje iz Brajtona (bivšeg igrača Barselone), gledali su Brazilca Bremera iz Torina, ove nedelje bi Tuhel trebalo da saopšti želje novim vlasnicima. Za levu stranu, umesto Aspilikuete i verovatno Markosa Alonsa, Čelsi je blizu dogovora sa Perišićem iz Intera koji je slobodan agent, ali ovo je tek početak, sigurno je da će tim, pogotovo poslednja linija biti značajno izmenjena u odnosu na ovu sezonu koju "Plavci" završavaju bez trofeja. 

Večeras se PL nastavlja, ključni meč za Arsenal, gostovanje Njukaslu, AdmiralBet vam predlaže da probate kvotu da oba tima daju gol, solidnih 1.70.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke