Otkriveno! Ronaldov govor, kao Čerčil!

Autor: Boris Jovanović
utorak 14.09.2021.
08:40
Izvor: Sportske.net

Sigurno da posle ovoga ništa više neće biti isto...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je probudio "đavolje" nade. Posle golova protiv Njukasla, jasno je da se vratio da pobeđuje i klubu vrati staru slavu, a otkriveno je da je održao govor veče pre debija u PL, ili bolje rečeno drugog debija u karijeri za Mančester Junajted.

On je rekao da je klub doživeo pad posle odlaska Ser Aleksa Fergusona i da je vreme za povratak. Zatražio je od saigrača da žrtvuju sve, kako bi vratili Junajted na vrh.

"Vratio sam se iz dva razloga. Jedan je, normalno jer volim klub. Drugi je da su me naučili pobedničkom mentalitetu, to svi ovde dobije, to je DNK kluba", rekao je saigračima Portugalac.

"Nisam ovde da bude čirlider. Momci, ako želite da uspemo, morate ovaj klub da volite iz sve snage. Potrebno je da se u svakom trenutku i dok jedete i spavate borite za ovaj klub, da podržavate saigrače i da dajete sve što možete. Ovde sam da pobedimo. Pobeđivanje nam donosi sreću. Ja želim da budem srećan, pitam vas, želite li isto", dodao je Ronaldo, a mediji prenose da je u svlačionici bila apsolutna tišina, a da je onda usledio aplauz. 

"Svi ste odlični igrači. Verujem u vas jer se ne bih vratio u suprotnom. Navijači će vas podržavati, ako date sve od sebe. Želim da kreiramo pobednički mentalitet, kada se povučem jednom, ostaće taj mentalitet Junajteda i neko nov će dominirati u ovom timu kao što je bio slučaj u prošlosti. Daću sve od sebe, ali potrebna mi je i vaša podrška. Da li ste spremni da se borite, da ostavite sve na terenu", zapitao je Ronaldo kroz aplauze.

Sutradan je izašao na teren i pokazao protiv Njukasla kako se to radi. 

Danas je u Bernu, na startu Lige šampiona, Mančester Junajted gostuje švajcarskom prvaku Jang Bojsima, Ronaldo će, ako bude igrao, izjednačiti rekord Ikera Kasiljasa od 177 mečeva u elitnom evropskom takmičenju. Osvojio ga je pet puta, dao 120 golova, najviše u istoriji, napravio i 34 asistencije, takođe najviše u istoriji I nikakav dalji komentar nije potreban...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke