Otkriveno! Sa ovog računa plaćena Ronaldinjova sloboda?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 09.04.2020.
08:51
Izvor: Sportske.net

TNT Sport objavio detalje, niko više ne sumnja ko stoji iza svega...

EPA-EFE/Zsolt Szigetvary
EPA-EFE/Zsolt Szigetvary

Povezane vesti

Ronaldinjo je napustio zatvor, ostaće u hotelu u nekoj vrsti pritvora, morao da ostane dostupan paragvajskim vlastima. Ovo je svakako bolja solucija za Brazilca, zbog koronavirusa sve čeka, ko zna kada će početi suđenje.

On je bio u pritvoru kako ne bi pobegao u Brazil, ali i uticao na svedoke, ne radi se samo o falsifikovanju pasoša, već ga ispituju u vezi sa krugom ljudi koji su u Paragvaju prali novac, jedna od njih je žena koja je organizovala dolazak Dinja na promotivni meč u Asunsion.

Ali, argentinski TNT je objavio da Ronaldinjo nema novca, sve mu je zaplenjeno, pretpostavlja se da je sklonio negde sredstva jer je svojevremeno, pre nekoliko meseci u strahu od zaplene ispraznio sve račune.

Nekretnine su zaplenjene u Brazilu gde ga terete za utaju poreza, izgubio je i neke sporove na sudu, pa će mu biti zauvek oduzete.

Ipak, neko je uplatio milion i po evra garancije kako bi Ronaldinjo iz zatvora otišao u hotel gde će čekati rasplet, možda i narednih šest meseci.

Baner


Pomenuti TNT je objavio pozivajući se na izvore iz Paragvaja da je novac uplaćen sa računa u Barseloni, pa sada svi pretpostavljaju ko se krije iza svega, odnosno ko je pomogao prijatelju u nevolji.

Leo Mesi je izgleda na kraju rešio dramu, makar privremeno, ako Ronaldinjo pobegne, taj novac za kauciju pripada državi Paragvaj, ali Brazilac će očigledno bez dokumenata sedeti u Asunsionu u hotelu i čekati suđenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Thursday, 09.04.2020
14:45

vidite sta je humanost. kad platite kauciju da svog ortaka izbavite iz zatvora kao moj idol Messi. :D

avatar
Thursday, 09.04.2020
11:33