Otkriveno, sad znamo gde Sergej neće, samo dve opcije?!

Autor: Boris Jovanović
utorak 17.05.2022.
07:45
Izvor: Sportske.net

SMS odneo bod iz Torina za Laciovu Evropu, šta nosi budućnost?

EPA-EFE/FABIO FAGIOLINI
EPA-EFE/FABIO FAGIOLINI

Povezane vesti

Sergej Milinković Savić je sinoć ukrao šou u noći oproštaja Kjelinija i Dibale od Juventusa. Postigao je izjednačujući pogodak u 96. minutu i odveo Lacio u Ligu Evrope.

I danas su osvanule priče o njegovom odlasku, Juventus ga želi, to nije sporno, ali sve ostalo jeste, od obeštećenja, do Lotita i njegove volje da SMS završi u nekom drugom gradu osim Torina.

Progovorio je Mauricio Sari, on svoj ostanak na klupi, odnosno produžetak ugovora uslovljava time da novac od Sergeja bude uložen u nekoliko pojačanja.

Srbin je zlatna koka Lacija, u ovom trenutku vredi između 70 i 80 miliona evra, pominje se nekoliko klubova, PSŽ i Mančester Junajted pre svih.

S obzirom da Pogba preko svog novog agenta Pimente pokušava da nađe dogovor sa Juventusom, Sergej bi verovatno bio prva opcija za PSŽ na leto, čini se da im nije problem i da plate obeštećenje.

Sari je sinoć nakon remija protiv Juventusa bio jasan.

"Lotito mi je rekao, da, ako Sergej ode, a ni to nije lako, neće igrati u Seriji A", razočarao je navijače Juventusa njihov bivši trener.

Kako rekosmo, Lotito je tvrd pregovarač, uz to sa Juventusom je u stalnom ratu, cena je paprena, pa je zaista malo verovatno da bi Sergej mogao da ostane u Italiji (Inter i Milan će ga teško priuštiti, mada ovi drugi čekaju promenu vlasnika, sa arapskim novcem je sve moguće).

Italijanski šampionat se završava narednog vikenda, Milanu je potreban bod protiv Sasuola da overi titulu, podrazumeva se da Inter savlada bezbednu Sampdoriju. AdmiralBet već ima kvote, pa je možda šansa da se već sada odlučite za eventualno iznenađenje na "Mapeiju" (x je 4.60), ili da podržite Milan u borbi za "Skudeto".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke