Ovacije Vlahoviću, Juventusu baš ne ide!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 28.08.2021.
22:46
Izvor: Sportske.net

Sjajan dan za Dušana Vlahovića. Juventus poražen na svom terenu.

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Juventus je danas dočekao Empoli u okviru drugog kola Serije A i nije uspeo da slavi. Ne samo to, nije uspeo da stigne ni do boda pošto je Empoli odneo sva tri boda. 

Igrao se 21. minut, bila je to dobra kontra Empolija, na kraju Bajrami šutira, lopta dolazi do Mankusa koji pogađa mrežu Vojčeka Ščešnjeg

Juventus je bio kvalitetniji rival do kraja, ali nikako nisu uspevali da probiju zid ispred gola Empolija, a i kada bi to uradili, golman Vikario bi bio odličan. 

Empoli je znao i da napadne Juventus, igrali su veoma hrabro i na kraju možemo reći da su zaslužili bodove. 

Uglavnom, Juventus nakon dva kola samo jedan bod, još jedan slab početak Masimilijana Alegrija, ali podsetimo, neretko njegovi timovi krenu slabo u novu sezonu, a kasnije se desi da osvoje titulu bez problema. 

U duelu Fiorentine i Torina slavlje domaćih, bilo je 2:0, uz klicanje Dušanu Vlahoviću. 

Jedan od najboljih fudbalera Fiorentine i Serije A u ovom trenutku bio je strelac drugog gola, pisali smo vam već na koji način je to uradio, a prvi je delo Gonzalesa u 41. minutu nakon asistencije Kastrovilija. 

Ono što treba da nas brine jeste povreda Dušana Vlahovića koji je u nadoknadi vremena nezgodno pao, ali je uspeo nekako da nastavi meč. 

Igrao je Nikola Milenković, dok je Matija Nastasić zajedno sa Aleksom Terzićem sedeo na klupi za rezerve. Na drugoj strani mrežu je čuvao Milinković-Savić, a 90 minuta je igrao i Saša Lukić. 

Fiorentina je tako stigla do prvih bodova ove sezone. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke