Ovo bi bio zemljotres, Zidan ide tamo gde mu srce kaže?!

Autor: Boris Jovanović
subota 27.05.2023.
10:37
Izvor: Sportske.net

Kakav bi to bio izbor!

Beta/AP Photo/Angel Fernandez
Beta/AP Photo/Angel Fernandez

Povezane vesti

Marsej čeka.

Igor Tudor odlazi sa klupe, klub će završiti najverovatnije kao treći, moraju u kvalifikacije za Ligu šampiona. Očekivali su vicešampionsku poziciju, ali se između njih i PSŽ umešao Lens.

Navijači sanjaju dolazak Zidana na klupu. On je vezan za grad, nikada nije trenirao klub, ali videćemo da li su sazreli uslovi da stigne na "Velodrom". Njegov prijatelj Dugari, kaže da čeka pravi projekat, da ne želi u PL jer ne zna jezik, a odbacio je priče da pregovara sa PSŽ.

I Žerom Roten koji je blizak sa Zizuom kaže da nekadašnji trener Reala ne bi trebalo da prihvati ponudu Parižana jer je to permanentni cirkus. Dugari međutim smatra da ni u Marseju zbog pritiska nije lako. Klub bi trebalo da pokaže da je ozbiljan u stvaranju tima koji bi parirao Parižanima što je vraški težak posao. Naravno, provlače se priče o dolasku Asensija, pregovaraju oko "novog Mbapea" Elija Vola iz Monpeljea, pominje se veliki broj iskusnih igrača, golman Sevilje, odlični Bonu na primer ili nerealne mete poput Karima Benzeme. Klub će imati novac za prelazni rok, mogao bi da bude prodat Balerdi, Argentinac, otkupiće Malinovskog od Atalante, ne zna se sudbina kapitena Pajea, ali ni igrača na pozajmicama poput Baija, Kaborea, Nunja Tavareša.

Kako rekosmo nije problem za Zidana srce, oni je u Marseju, ali jeste ozbiljnost projekta. Male su šanse da se vrati u Juve, Marsej je možda realnija opcija, ali on ne žuri, jednostavno ima privilegiju da bira...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke