Ovo će biti najtraženiji vezista na letnjoj pijaci!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 17.04.2019.
12:09
Izvor: Sportske.net

Razlog je jasan.

Epa/Friedemann Vogel
Epa/Friedemann Vogel

Povezane vesti

Kako stoje stvari, ime koje bi moglo da puni naslovnice širom Evrope, makar kada je sportska štampa u pitanju, je Julijan Vajgl.

Talentovani vezista "Milionera" je ove sezone pod palicom Lusijena Favra ostao u drugom planu na "Signal Iduna Parku" i to je njegovu sudbinu u dresu Dortmunda dovelo u pitanje.

Klubovi su počeli da se raspituju, a zbog manjka minutaže, Nemcu je drastično opala i cena.

Naime, zainteresovane strane će kako stoje stvari moći da ga dobiju za oko 25 miliona evra, što je za igrača njegovog kvaliteta i potencijala, u današnje vreme, prava sitnica.

Mančester siti je odavno pokazao interesovanje za njegove usluge, ali se sada u priču uključio i PSŽ, čiji trener Tomas Tuhel ima veliko poštovanje za mladog nemačkog vezistu i rado bi ga video na "Parku prinčeva".

Pisalo se ranije i o Milanu, koji će sigurno obnoviti interesovanje na leto, a kada budu čuli cenu, ka Vajl lće se okrenuti i brojni klubovi iz Premijer lige, pa ne bi čudilo i iz španske Primere.

Vajgl

U svakom slučaju, Vajgl ne mora da brine, biće ovog leta na slatkim mukama i nema sumnje da će biti jedna od najtraženijih igrača na letnjoj transfer pijaci.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke