Ovo je razlog zbog koga jednostavno morate da se kladite na Ronalda protiv Vile!

Autor: Boris Jovanović
subota 25.09.2021.
09:57
Izvor: Sportske.net

Neverovatni podaci...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo danas čeka omiljenu žrtvu.

On je po povratku u Junajted nastavio da teroriše odbrane u PL, od dolaska iz Juventusa je u dva meča postigao tri gola. 

Ali, to je tek početak priče. Naime, Kristijano je noseći dres "Đavola" u prvom mandatu u šest sezona dao 118 golova. I pretpostavljate, današnji rival, Aston Vila mu je omiljena žrtva. Ronaldo je u 12 utakmica protiv kluba iz Midlendsa dao osam golova i imao 4 asistencije. Nikada nije izgubio od Aston Vile, pobedio je u 11 mečeva, samo jednom je rival izvukao nerešen rezultat.

Kada je poslednji put igrao protiv ovog rivala pre odlaska u Real, u aprilu 2009. godine, Mančester Junajted je slavio sa 3:2, a Ronaldo je postigao dva gola.

Zanimljivost? I tada je za Vilu igrao Ešli Jang koji je kasnije došao u Junajted, pa se posle Intera, letos vratio u Birmingem. On može mlađim drugovima da prenese tadašnja sećanja na Ronalda. 

Kvota na Ronalda da će dati gol je 1.82, ali možete i da se kladite u okviru fantazija na admiralbet.rs da će preći granicu poena, jer je zaista ubitačan protiv Aston Vile. 

Inače u meču Liga kupa, ispadanju od Vest Hema, Ronaldo je odmarao i danas će biti u timu od početka...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke