Ovo se retko viđa, Verner zamenjen, pozvali ga iz svlačionice da ponovo zaigra!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 04.04.2021.
12:05
Izvor: Sportske.net

Šta se desilo na poluvremenu?

EPA-EFE/Clive Rose
EPA-EFE/Clive Rose

Povezane vesti

Nevolje dolaze u jatima, imao je običaj da kaže Šekspir i sve što se juče dešavalo u duelu Čelsija i VBA potvđuje tu misao. Naime, Čelsi je počeo dobro, Pulišić je dao gol, ali su dozvolili Alardajsovom timu da okrene rezultat.

Onda je Tuhel ostavio Vernera u svlačionici u poluvremenu, Nemac je bio standardno loš i ovo je dokaz da je promašena investicija, a trebalo je da ga zameni Maunt.

No, onda detalj koji je mnogima promaka, po istrčavanju na teren u drugom delu, Pulišić se uhvatio za ložu nakon desetak metara i odmah signalizirao treneru da ne može da nastavi.

Nemac je samo odmahnuo glavom i rekao jednom od asistenata da pozove zamenjenog Vernera da se vrati, na sreću, nisu još prijavili izmenu, pa je Verner pravo iz svlačionice došao na teren, a povređeni Pulišić ostao izvan terena.

Čelsi je poražen sa 5:2, Verner je namestio gol rezervisti Mauntu ali je to nikakva uteha, Liverpul im je prišao na dva boda, a sada Vest Hem ima šansu da ih izbaci iz top pet, odnosno Murinjo da ih danas eventualnom pobedom protiv Njukasla stigne na tabeli...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke