Ovo se zna, Dibala odbio tri ponude, četvrtu neće., prilika da igra sa najboljim drugom?!

Autor: Boris Jovanović
petak 15.04.2022.
09:49
Izvor: Sportske.net

Za Argentinca ovo je najbolja opcija...

 STEFANO LANCIA
STEFANO LANCIA

Povezane vesti

Paulo Dibala i dalje čeka. Njegov menadžer i prijatelj porodice, Antun je posle propasti pregovora sa Juventusom ostao u Italiji, putuje po Evropi, u pokušaju da donese pravu ponudu.

Ono što je za sada poznato, Juventus nema nameru da odstupi niti će igrač spustiti zahteve, iako u klubovima u koje želi da ode, ne može da dobije više.

Naime, kako tvrde italijanski mediji, Dibala nema nameru da prihvati ponude Arsenala, Totenhema i Njukasla, on gleda ka Španiji, ali sem Atletika niko nije pokazao interesovanje, iako se sa vremena na vreme Barselona.

Argentinac bi da izbegne odlazak u Inter, zbog Juventusovih navijača, ali to ostaje opcija. Marota čeka, biće mu ponuđeno između sedam i osam miliona, ali duži ugovor, na četiri godine (Juve je nudio tri, za sličnu sumu).

No, kako se saznaje iz Holandije, ako Ten Hag preuzme Junajted, za Dibalu se otvara opcija. On podseća na Tadića, može da igra na sličnoj poziciji i navodno je Holanđanin pomenuo njegovo ime priliko šokantnog razgovora sa čelnicima "Đavola".

Mančester Junajted može da plati sumu od oko desetak miliona po sezoni, uz to, desio se obrt oko Pogbe, Francuz bi mogao da ostane, što bi značilo da će Dibala opet igrati sa jednim od najboljih prijatelja.

Da li to znači i novi tandem sa Ronaldom?

Teško, Kristijano je jedan od igrača kojih Ten Hag želi da se oslobodi, neće ići lako, ali to je za neku drugu priču.

Italijani svoje kolo počinju već danas, Inter je favorit protiv Specije, Milan mora da dobije Đenovu. Verujemo da će Juventus, sa Dibalom u timu savladati Bolonju, vraća se i morata. Na AdmiralBet možete da se kladite na Seriju A, mi smo za vas izdvojili golove u "Derbiju Sunca" između Napolija i Rome, a takođe u ponedeljak bi trebalo da bude golova u susretu Atalante i Verone. Pa pokušajte...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke