Ovo svi čekaju! Na klupi Lacija u Derbiju dela Kapitale jedan od dva velika Murinjova neprijatelja?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 30.05.2021.
10:33
Izvor: Sportske.net

Kakva bi ovo priča bila...

EPA-EFE/GIUSEPPE LAMI
EPA-EFE/GIUSEPPE LAMI

Povezane vesti

Ko će biti novi trener Lacija?

Iako Fabio Kapelo smatra da je Mihajlović kao bivši igrač kluba i trener sa autoritetom najbolje rešenje, on nije prva, čak ni druga opcija za klubu Rimljana. 

Naime, Lotito se okrenuo Sariju, iako bi to značilo igračku revoluciju i velike promene u timu, tim pre što je Inzagi igrao 3-5-2. "Komandant" Sari gleda ka PL, priča se o ponudi Totenhema, ali za sada nije bilo direktnog kontakta, osim razgovora sa Ramadanijem. Lacio je tražio informacije o Maksimoviću i Boatengu koji su slobodni igrači, Pominjan je osim Italijana i Nunjo Espirito Santo, koji je otišao iz Vulvsa, ali Lacio ima još opcija.

Sutra u grad stiže Viljaš Boaš, na pregovore. On je posle odlaska iz Marseja dao odušak svojoj strasti reliju. AVB če razgovarati sa Lotitom, ako Sari odbije, onda bi Portugalac mogao da preuzme klub.

To bi bila neverovatna priča, nekadašnji Murinjov skaut sa kojim Žoze nije u dobrim odnosima bi se suprotstavio učitelju u rimskom derbiju.

Mediji se već naslađuju, no čini se da je ovo još uvek daleko od realizacije. Ali, za Murinja bi mogao da stigne još veći neprijatelj, Rafa Benitez bi se rado vratio u Italiju, no, čini se da je on preskup za "L'Akvile".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke