Ovome nema kraja, sukob Ragnika i svlačionice, u pitanju je trener!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 13.02.2022.
10:38
Izvor: Sportske.net

Na terenu loše, van njega još gore...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nema mira u Mančester Junajtedu.

Danas mediji otkrivaju da u klubu besni interni sukob između Ragnika i svlačionice, a u pitanju je novi trener.

Problem je što Nemac koji će ostati u klubu kao savetnik posle leta želi da nametne Erika Ten-Haga kao izbor za novog menadžera. Holanđanin je sada bliži odlasku iz Ajaksa nego ranije zbog svega što je napravio Mark Overmars sa kojim je imao čvrste dogovore. Sada odlaskom direktora i Ten Hag je spreman da naplati rezultate sa "Kopljanicima".

Ragnik je navodno već doneo odluku, u tome ga podržava novi CEO, Ričard Arnold koji je zamenio Eda Vudvorda.

Ali, igrači su protiv. Oni preferiraju Maurisija Poketina, veruju da je to mnogo manji rizik zbog prošlosti Argentinca u Totenhemu, njegovog odnosa sa igračima i mirnoće koja je potrebna za veliki klub.

Junajted mora da donese odluku pre kraja sezone zbog prelaznog roka, pomenuti Arnold je najavio reviziju rada u prelaznim rokovima koji su uglavnom bili promašaji.

U međuvremenu, osim Pogbe koji neće produžiti ugovor, Kavanija koji odlazi, i Kristijano Ronaldo je sve bliži izlaznim vratima. Njegov stav je da ne želi da gubi vreme, poverio se prijateljima da mu je malo ostalo do kraja karijere i ne veruje da ovaj tim Mančester Junajteda ima budućnost.

Gleda ka Parizu gde bi mogao da ga dočeka Zidan, a danas mediji ponovo pominju Barselonu, mada je to više priča nego što stvarno Katalonci imaju nameru da uopšte pregovaraju sa Mendešom. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke