Ozil, pa šta je sad? Šta ne valja?

Autor: Boris Jovanović
sreda 08.09.2021.
08:27
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava posle transfera u Tursku?

EPA-EFE/ERDEM SAHIN
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Povezane vesti

Mesut Ozil nije srećan. Makar takvi natpisi kruže po Turskoj i Engleskoj štampi. Naime, nekadašnja zvezda Arsenala je posle sedenja na klupi u Londonu prihvatio odlazak u domovinu predaka, i obukao dres Fenerbahčea.

Ozil je odigrao samo deset mečeva od januara, ove sezone je propustio jednu utakmicu, ali nije izdržao na terenu 90 minuta ni u jednom od četiri meča u ovoj sezoni, računajući i evropske kvalifikacije.

Pojavile su se priče da mu se ne sviđa život u Turskoj, da mu ne odgovara liga, kao ni tim, i da želi da ode, bilo u MLS, bilo u Katar gde je nedavno putovao. Ali njegov agent kaže da je put u Dohu bio deo marketinških obaveza, žurno je demantovao da Ozil razmišlja da ode.

"On voli klub, uvek je sanjao Fenerbahče, došao je ovde zbog toga, ne zbog novca. Da je želeo novac, bilo je boljih ponuda", tvrdi njegov menadžer Erkut Sogut i kaže da će bivši nemački reprezentativac odraditi ugovor do kraja.

Fener želi titulu koja im dugo već izmiče, dobili su sva tri meča kao i najveći rivali, Ozil je dao gol za pobedu u Adani, ali je propustio poslednji meč, trijumf kod povratnika Altaja.

Opšta je ocena da Ozil nema uticaj na igru kluba iz azijskog dela Istanbula kakvom su se u Feneru nadali...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke