Pa zar već? Kristijanu Ronaldu svega dosta?

Autor: Boris Jovanović
utorak 28.12.2021.
10:25
Izvor: Sportske.net

Portugalci baš iritiraju svojim stavom...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je bio veoma razočaran nakon remija u Njukaslu, Junajted nije dobro izgledao na severu i na kraju čini se "ukrali" su bod. Time niko nije zadovoljan, jednostavno timu nedostaje oštrina i svežina. To misli i Ragnik koji je već rekao da ovakvom igrom tim neće imati nikakvu šansu da završi u top četiri.

Sa druge strane, na meti kritika je Ronaldo, ne toliko zbog igara, iako je pao u formi, koliko zbog ponašanja.

Kao da njegov govor tela pokazuje da mu je već posle nekoliko meseci svega dosta. On ni juče nije otišao da pozdravi navijače posle utakmice i to je dodatno iznerviralo nekadašnjeg saigrača Gerija Nevila koji sada radi kao fudbalski komentator.

"Nervira sve to već mesecima, svima je krivo što se tako ponaša. Igraš fudbal sa ljudima, u istom timu i treba da uvek budeš uz njih i na početku i na kraju meča, to nema nikakve veze sa rezultatom", grmeo je Nevil sinoć u studiju posle meča. 

"Volim dečka, za mene je najbolji na svetu, ali nemoj to da radi, pre svega jer je jedan od najboljih u istoriji igre. Navijači to ne zaslužuju", dodao je Nevil koji je besan i na Bruna Fernandeša koji stalno prigvara i žali se na saigrače iako je sam totalno van forme.

Ali, vratimo se Ronaldu.

On je već nekoliko puta učinio isto, otišao pravo u svlačionicu, prvo kada je ušao u drugom poluvremenu protiv Evertona, a onda u teškom porazu od Votforda.

Ragnik ima mnogo posla, odbrana pravi kontunuirane greške, kako kaže Nevil, Megvajer ima košmarnu sezonu.

Nema vremena za mnogo žaljenja i analiza, već u četvrtak je meč sa Barnlijem, pa u ponedeljak stižu Vulvsi, "Đavoli" jednostavno moraju da dobiju oba meča. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke