Pa zar već?! Ten Hag razmišlja o odlasku, Junajted ga je slagao!?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 14.08.2022.
09:12
Izvor: Sportske.net

A tek kad vidite kakva dva pojačanja spremaju...

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Prema tvrdnjama medija u Engleskoj i pre katastrofalnog poraza protiv Brentforda koji je Junajted ostavio na dnu tabele, bio besan. Naime, on smatra da ga je klub lagao obećavajući pojačanja u prelaznom roku, tačnije pet novih igrača. Priča se da je on razgovarao čak sa svojim advokatima o mogućnosti da raskine ugovor...

Uz to, nisu uspeli da reše situaciju oko Ronalda koga drže protiv njegove volje što dodatno pogoršava situaciju, jer Holanđanin ne želi nezadovoljne u timu.

Do sada su dovedeni Tajrel Malasija, štoper, kao i Lisandro Martinez, a stigao je i Eriksen kao slobodni agent.

Ali, nijedna od meta koje je Ten Hag ciljao, pre svega Frenki De Jong, a zatim i napadač. Sada bi mogao da stigne Saša Kalajdžić iz Štutgarta, ali se priča da je on bio tek četvrta ili peta opcija na spisku holandskog menadžera.

Marko Arnautović je naišao na podsmeh javnosti, a Entoni iz Ajaksa je jednostavno preskup.

I dalje traje natezanje sa majkom Adrijena Rabioa, Veronikom, oko plate, iako je sa Juventusom dogovoreno obeštećenje od 18 miliona evra. I taj transfer nailazi na negodovanje navijača, Rabio je reprezentativac Francuske, ali u Juventusu nije pravio razliku par godina. 

Gari Nevil traži da Glejzeri odu, no američkim gazdama to ne pada na pamet, niti će prodati klub.

Suočiće se sa protestima navijača, ali to nije ništa novo, niti ih to preterano brine.

Situacija je kritična nakon dva poraza, a da bude još gore, pobrinuo se raspored, u narednom kolu gostuju najvećem rivalu, Liverpulu.

U centru pažnje u PL biće duel između Čelsija i Totenhema, londonskih rivala, a u prvom meču dana Notingem Forest dočekuje Vest Hem. Kvota na goste na admiralbet.rs je odlična...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke