Pakao! Di Marijina porodica šest godina kasnije opet na nišanu, "El Fideo" opet žrtva terora!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 15.03.2021.
08:06
Izvor: Sportske.net

Neverica u Parizu, kruže mnoge neproverene informaciije, ali je Argentinac u šoku, kroz sve će morati da prođe ponovo!

Povezane vesti

Anhel Di Marija je zamenjen sinoć protiv Nanta, prve vesti su bile tačne, napadnuta je njegova kuća gde je bila porodica, u pitanju je bila oružana provala, ali nisu potvrđene vesti o kidnapovanju žene i dva deteta. Takođe sinoć je napadnut dom Markinjošovih roditelja, a serija napada i provala na fudbalere PSŽ se nastavlja tokom godina.

Ikardiju je odnet nakit i satovi od oko 300 000 evra, Čupu-Motingu koji je sada u Bajernu oko pola miliona, napadani su domovi Danija Alveša, a bivšem kapitenu sada štoperu Čelsija Tijagu Silvi je ukraden sat od pola miliona funti, kažu da su pljačkaši tada odneli više od milion evra u dragocenostima.

Ipak, najgore je kada vam se porodica zatekne u kući tokom provale.

Naime, Di Mariji se to već desilo 2015. godine, kada su naoružani provalnici uspeli da se probiju u predvorje kuće, razvalili su vrata šipkama, u trenutku kada su Di Marija i žena, sa tada malim detetom bili sami. Nekako su uspeli da se evakuišu na gornji sprat, a na kraju su dobro i prošli pošto su provalnici bili naoružani.

To je bilo 2015. godine i navođeno je kao jedan od razloga što je želeo da napusti Mančester. Otišao je u Pariz, ali ponovo isto, priča još nije potvrđena, ali izgleda da je porodica bila na nišanu pljačkaša dok su "pelješili" kuću, a da je posle toga njegova žena pozvala policiju, tada je obavešten i fudbaler koji je u 62. minutu napustio teren i otišao kući.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke