Pakao Injiga Martineza - 10 minuta na terenu pa nova višenedeljna pauza!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 08.01.2024.
08:30
Izvor: Sportske.net

Barsa opet u problemu.

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Štoper Barselone Injigo Martinez zadobio je novu povredu zbog koje mora na višenedeljnu pauzu. 

On se vratio na teren u meču šesnaestine finala Kupa kralja protiv Barbastra, ali je morao da izađe iz igre posle samo desetak minuta. U pitanju je nova povreda, nije relaps, pošto je sada stradao mišić druge noge. 

Prema poslednjim informacijama on će pauzirati četiri do pet nedelja, što znači da će propustiti gust raspored tokom januara. 

Barsa sutra putuje u Rijad gde će učestvovati na Superkupu Španije, sastaje se sa Osasunom u polufinalu, a potencijalno finale je sa Realom ili Atletikom u nedelju. Nakon toga sledi teško gostovanje Betisu, potom u Barselonu stižu Viljareal i Osasuna, i početkom februara gostovanje Alavesu. 

Injigo će u najboljem slučaju biti spreman za duel sa Granadom 11. februara, mada je glavni cilj da bude potpuno spreman za prvi meč osmine finala Lige šampiona u Napulju 21. februara. 

Podsetimo, povređen je i Žoao Kanselo, koji se uskoro vraća na teren, pa je izvesno da će u Superkupu Španije odbranu činiti kvartet - Kunde, Arauho, Kristensen i Balde. 

Barselona i Osasuna se sastaju u četvrtak u 20.00, prvo polufinale je dan ranije u istom terminu, a finale u nedelju od 20.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke