Palasios u 90+4 sprečio Bajernovu maksimalu, imamo li već gol sezone?

Autor: Nemanja Janošev
petak 15.09.2023.
22:31
Izvor: Sportske.net

Odličan meč na "Alijanc areni"!

EPA-EFE/Anna Szilagyi
EPA-EFE/Anna Szilagyi

Povezane vesti

Fudbaleri Bajerna remizirali su 2:2 (1:1) sa Bajerom iz Leverkuzena  na „Alijanc areni“ u okviru 4. kola Bundeslige.

Odlična utakmica u Minhenu koja je isprva izgledala kao da će nam doneti rapsodiju golova, posebno jer je Bundesliga u pitanju. Već nakon sedam minuta, Bajern je poveo pogotkom Harija Kejna koji je ostao usamljen na drugoj stativi, te glavom savladao Hradeckog.

Međutim, od tog momenta tim Tomasa Tuhela nije previše pretio, a Hari Kejn je bio bezopasan ponajviše iz razloga što mu saigrači nisu slali korisne pasove, niti kreirali prostor. S druge strane, Bajer je ubrzo uspeo da izjednači fenomenalnim slobodnjakom koji je izveo Aleks Grimaldo u 24. minutu. Briljantno je pogodio „ispod lopte“ koja je propala i matirala Svena Ulriha. Definitivno će biti u užem izboru za gol sezone.

Imao je Leverkuzen nekoliko dobrih situacija preko Viktora Bonifejsa, ali gosti nisu uspeli do preokreta. Kada oni svoje prilike nisu iskoristili, jedinu pravu izuzev gola jeste Bajern i to preko Leona Gorecke koji je bio sam kao duh na penalu posle pasa Matijasa Tela za 2:1 u 86. minutu.

Međutim, pravo niotkuda događa se jedanaesterac za Bajer u nadoknadi vremena koji u gol pretvara Ezikiel Palasios i tako više nemamo perfektnih timova u Bundesligi.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke