Palermo prokockao pobedu, Sampdorija izvukla bod u 90-om!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.02.2017.
14:27
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo je bilo danas na Siciliji, domaćin bio na pragu važne pobede u borbi za opstanak, ali je u samom finišu prokockao prednost.

EPA/CORRADO LANNINO
EPA/CORRADO LANNINO

Povezane vesti

U prvoj današnjoj utakmici 26. kola italijanske Serije A, Palermo i Sampdorija podelili su bodove na stadionu ''Renco Barbera'' - 1:1.

Palermo je poveo posle pola sata igre, kada su domaći iznudili jedanaesterac, a precizan sa bele tačke bio je najbolji strelac ove ekipe, Makedonac Nestorovski - 1:0.

Dugo su Sicilijanci održavali minimalno vođstvo, ali kako se bližio sam finiš meča, gosti iz Đenove su postajali sve opasniji.

Tako je Bruno Fernandez imao stopostotnu priliku za izjednačenje u 87. minutu, ali je u situaciji jedan na jedan šutirao u protivničkog golmana.

Ipak, to je bila najava onoga što se dogodilo tri minuta kasnije, kada je Mjurijel sa leve strane proigrao Kvaljarelu, a ovaj poslao precizan udarac u mrežu  golmana Posaveca - 1:1.

Naš Filip Đuričić bio je u startnoj postavi Sampdorije, igrao je do 53. minuta, kada ga je zamenio Mjurijel.

Sampdorija sada ima 35 bodova na sredini tabele, a Palermo samo 15, sedam manje od Empolija, koji je iznad zone ispadanja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke