Panika u Juveu, preti gubitak najboljih igrača - Šta kaže Vlahović?

Autor: Stefan Matić
subota 21.01.2023.
18:50
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac je jedan od traženijih igrača.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventusu je sinoć pao na deseto mesto Serije A posle odluke italijanskog suda da klubu oduzme petnaest bodova zbog finansijskih malverzacija u proteklom periodu. 

Postoje čak i glasine da će se "bjankoneri" odstraniti i iz Lige šampiona na neko vreme, jasno da je pred klubom iz Torina težak period. Ostali "teškaši" pomno prate razvoj situacije, veće kazne bi mogle uzrokovati i egzodus bitnih igrača poput Vlahovića, Lokatelija, Kijeze, Bremera i drugih. Sve pomalo podseća na Kalčopoli kada je Juve pretrpeo pravu otimačinu najboljih igrača po izbacivanju kluba u Seriju B. 

Tek je polovina sezone, deficit za top četiri trenutno iznosi dvanaest bodova tako da matematičke šanse su tu. Tokom ovog, ali i letnjeg prelaznog roka pominjalo se interesovanje za Dušanom Vlahovićem. Srpski internacionalac se oporavlja od povrede prepona, trebalo bi da nastupi sutra protiv Atalante. Srpskog napadača prate klubovi poput Čelsija, Bajern Minhena, Mančester Junajteda, ali se danas oglasio putem Instagrama i potvrdio da je uz klub u ovim teškim trenutcima. 

"Ne plašimo se nekolicine bodova manje u rangiranju. Ne plašimo se da zavrnemo naše rukave. Ne plašimo se naših protivnika. Ne treba da se plašimo ničega. Zato što kada oni misle da smo pali, mi ćemo se podići jači nego pre. Ovo smo mi, ovo je Juventus", napisao je Vlahović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke