PAO izbacuju u drugu ligu?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 30.04.2018.
23:18
Izvor: Sportske.net

Teški dani za slavni atinski klub.

paofc.gr
paofc.gr

Povezane vesti

Fudbalski klub Panatinaikos suočava se sa velkim problemima od početka sezone, a kulminacija bi mogla da usledi do kraja nedelje.

Zbog duga jednom od bivših igrača u iznosu od 500.000 evra Fudbalski savez Grčke zapretio je Panatinaikosu novim oduzimanjem bodova, a ono bi ujedno značilo i izbacivanje u niži rang takmičenja.

Panatinaikosu su tokom aprila dva puta oduzimani bodovi zbog dugovanja, a pravilnik kaže da posle treće kazne sledi izbacivanje u niži rang.

"Zeleni" imaju rok do ponedeljka i nalaze se u svojevrsnom cajtnotu zbog činjenice da su u toku pregovori oko preuzimanja kluba od strane novog vlasnika.

Podsećamo da je UEFA nedavno izbacila PAO iz evropskih takmičenja u naredne tri sezone zbog problema sa finansijama.

Panatinaikos se posle svih kazni nalazi na desetom mestu na tabeli grčke Super lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 01.05.2018
15:43

nikome nece nedostajati

avatar
biTan
Tuesday, 01.05.2018
11:03

Mogu da izbacuju sada kad imaju 3 konkurentna kluba,a pao vec dve godine kao da ne postoji,tako da i bez njih ce liga zadrzati na kvalitetu. Da su u vrhu ne bi ih izbacivali,tako su skoti izbacili rendzers i to kada je bio u vrhu i igrao evropska takmicenja,tako je liga ostala bez koeficijenta i izgubili su mesto u liginsampiona,a tek o nexanimljivosti lige da ne pricam,odmah se zna sampion posle 10 odigranih kola...

avatar
Bianconeri Belgrado
Monday, 30.04.2018
23:46

Na sta su spali samo,od finaliste kupa sampiona do vrece za udaranje evo skoro 10 godina,gde ime evo preti ispadanje iz prvenstva jer ne mogu da plate pola miliona evra...a i do 2010 su jedno vreme redovno igrali LS i dosta puta pravili iznenadjenja,a i dominirali su u domacoj ligi,za mene su sigurno najveci klub u Grckoj,bez obzira sto jako volim PAOK,zbog bratskih odnosa,boja,vere,ali jednostavno se ne mogu porediti sa zelenima po istoriji,pa ni sa olimpijakosom koji nije virnuo dalje od cetvrtfinala nikad u svim Evropskim takmicenjima,dzaba im sto kradu ligu decenijama.